گوشت گوسفند : ۱ کیلو
کشک : ۳ لیوان
نخود : ۱ استکان
سیر : ۲ بوته
سیب زمینی ۲ عدد یا یک استکان برنج
گوشت و نخود و سیب ز مینی با یک پیاز بگذارید خوب با آب بپزد بعد پخت که یک لیوان آب باقی ماند:کشک را اضافه کنید چند جوش که زد سیر رنده شده و مغز گردوی خرد شده بیفزایید در ظرف ریخته روی آن پیاز رنده شده با ترخون یا نعناع بریزید(می توان قبل از اضافه کردن کشک، مواد را کوبید)
بز قورمه از غذاهای محلی استان کرمان هست و در شهرها ی مختلف آن با کمی تغییر، به طرق گونا گون تهیه می شود .
منبع :قاتوق
مزاج غذا :
گوشت گوسفند : گرم و تر نخود : گرم و خشک
کشک :سرد و خشک سیر : گرم و خشک سیب زمینی: سرد و تر
مزاج مجموعا معتدل