|
اگه کبابت میریزه ... نترس بیا تو .... |
مواد لازم:
روش تهیه:
گوشت را چرخ کنین تا حوب نرم بشه.
پیاز را رنده کرده و آبش را کاملاً بگیرید.
همه مواد را خوب مخلوط کنین و بگذارین چند ساعت تو یخچال بمونه. هر چه مایه سردتر باشه بهتر به سیخها می چسبه و از سیخ جدا نمی شه و نمی ریزه.
این مخلوط مواد را به قسمتهای قد نارنگی کوچک تقسیم کرده و دستگاه کباب زن رو باز کرده (دستور استفاده اش تو بسته هست ) ، یه پلاستیک فریزر تو قسمت مخصوص پهن کرده سیخ رو جای مخصوص بذارین قد یه نارنگی کوچیک روی سیخ پهن کنین لبه پلاستیک رو روی گوشت بذارین و دستگاه رو ببندین و کمی فشار بدین در رو باز کنین پلاستیک رو کنار بزنین و سیخ کباب رو که گوشت خیلی عالی و یکنواخت بهش چسبیده بردارین و سیخ های بعدی رو هم درست کنین .اگه خوب نچسبیده یعنی که کم فشار دادین و اگه میریزه گوشت زیاد گذاشتین یا یکنواخت گوشت نذاشتین و فشار یکنواخت نبوده .اولی رو رو آتیش بذارین .با کمی تمرین کبابی درست میکنین که خیلی راحته و اصلا" نمی ریزه
سیخها را با فاصله رو کباب پز قرار بدین و اونا رو بچرخونین تا همه جای اون پخته بشه.
نوش جون
مزاج غذا :
گوشت گوسفند: گرم و تر پیاز : گرم و خشک نان : گرم و تر
این غذا گرم محسوب میشه