اگه کبابت میریزه ... نترس بیا تو .... کباب کوبیده با دستگاه کباب زن کباب ایرانی

اگه کبابت میریزه ... نترس بیا تو ....


کباب کوبیده با دستگاه کباب زن

کباب ایرانی

مواد لازم:

  • گوشت قسمت سردست چرخ کرده خیلی نرم     1 کیلوگرم
  • پیاز متوسط                                                4 عدد
  •  خرده نان سنگک                                        1/4 پیمانه
  • زعفران زردچوبه، نمک، فلفل و آبلیمو                   کمی
  • سیخ کباب پهن                                          12 عدد
  • دستگاه کباب زن (میتونین از پلاستیک فروشی ها تهیه کنین )

 روش تهیه:

گوشت را  چرخ کنین تا حوب نرم بشه.

پیاز را رنده کرده و آبش را کاملاً بگیرید.

همه مواد را  خوب مخلوط کنین  و بگذارین چند ساعت تو یخچال بمونه. هر چه مایه سردتر باشه بهتر به سیخها می چسبه و از سیخ جدا نمی شه و نمی ریزه.

این مخلوط مواد را به  قسمتهای قد نارنگی کوچک  تقسیم کرده و دستگاه کباب زن رو باز کرده (دستور استفاده اش تو بسته هست ) ، یه پلاستیک فریزر تو قسمت مخصوص پهن کرده سیخ رو جای مخصوص بذارین قد یه نارنگی کوچیک روی سیخ پهن کنین لبه پلاستیک رو روی گوشت بذارین و دستگاه رو ببندین و کمی فشار بدین در رو باز کنین پلاستیک رو کنار بزنین و سیخ کباب رو که گوشت خیلی عالی و یکنواخت بهش چسبیده بردارین و سیخ های بعدی رو هم درست کنین .اگه خوب نچسبیده یعنی که کم فشار دادین و اگه میریزه گوشت زیاد گذاشتین یا یکنواخت گوشت نذاشتین و فشار یکنواخت نبوده .اولی رو رو آتیش بذارین .با کمی تمرین کبابی درست میکنین که خیلی راحته و اصلا" نمی ریزه

سیخها را با فاصله رو   کباب پز قرار بدین و اونا رو بچرخونین  تا همه جای اون پخته بشه.

نوش جون

مزاج غذا :

گوشت گوسفند: گرم و تر     پیاز : گرم و خشک    نان : گرم و تر

این غذا گرم محسوب میشه

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.