سالمترین شیوه پخت غذا
دکتر نادر ابراهیمی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با ایسنا - منطقه علوم پزشکی تهران اظهار داشت:
از نظر پزشکی بهترین روش پخت، بخارپز کردن است با این حال در روش آب پزکردن تمام ویتامین و اسید فولیک موجود در مواد غذایی وارد آب می شود و ارزش غذایی آن کم می شود.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مصرف غذاهای آماده ، کالباس و سوسیس که مواد نگهدارنده دارند و غذاهای دودی شده مانند ماهی در افزایش بروز سرطان گوارش نقش مهمی دارند.
این فوق تخصص گوارش در پایان با اشاره به ارتباط نزدیک بین نوع تغذیه و بروز سرطان گوارش خاطر نشان کرد:
مردم باید میزان استفاده از سبزیجات، غذاهای بخارپز را افزایش و همچنین غذاهای آماده و کباب پز شده را به حداقل برسانند. منبع : وبلاگ نون و عسل
یک فوق تخصص گوارش با بیان اینکه سرطان گوارش، چهارمین سرطان شایع در دنیاست، گفت: 70 درصد علت بروز این بیماری مربوط به نوع تغذیه و مصرف سیگار برمی گردد.
دکتر نادر ابراهیمی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با ایسنا - منطقه علوم پزشکی تهران اظهار داشت:
از نظر پزشکی بهترین روش پخت، بخارپز کردن است با این حال در روش آب پزکردن تمام ویتامین و اسید فولیک موجود در مواد غذایی وارد آب می شود و ارزش غذایی آن کم می شود.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مصرف غذاهای آماده ، کالباس و سوسیس که مواد نگهدارنده دارند و غذاهای دودی شده مانند ماهی در افزایش بروز سرطان گوارش نقش مهمی دارند.
این فوق تخصص گوارش در پایان با اشاره به ارتباط نزدیک بین نوع تغذیه و بروز سرطان گوارش خاطر نشان کرد:
مردم باید میزان استفاده از سبزیجات، غذاهای بخارپز را افزایش و همچنین غذاهای آماده و کباب پز شده را به حداقل برسانند. منبع : وبلاگ نون و عسل