تخم مرغ دارای مقادیر فراوانی پروتئین، امگا 3 و ویتامین آ است.
دکتر احمدرضا درستی رئیس انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: تخممرغ
سالم را میتوان تنها تا یک ساعت پس از تولید آن به صورت خام مصرف کرد،
اما پس از آن حتما باید به صورت پخته استفاده شود؛ چرا که با گذر زمان
میکروبی به نام سالمونلا از طریق پوست آهکی آن نفوذ کرده و باعث آلودگی آن
میشود.
وی تصریح کرد: استفاده از تخم مرغ خام یا به عبارتی مصرف سفیده آن به صورت خام باعث بروز عوارضی از جمله مشکلات پوستی و چشمی میشود.
توجه :
عزیزان برای سلامتی خودتون در انتخاب تخم مرغ خیلی دقت کنین بهتره تخم مرغ های محلی از افراد مطمئن که مرغشون غذای سالم و پاک خوردن تهیه کنین .
منبع :اس بلاگ