این گروه از محققان آشکار ساختند که قابلیت صنعت دامپروری تا اندازهای است که میتواند انتشار گاز گلخانهای کربن را تا سال 2030 به نیمه برساند و درعین حال در تامین سلامت مردم نیز تاثیر داشته باشد.
این محققان دریافتند که دستیابی به این آمار و ارقام مفید در حالی امکان پذیر است که مقدار مصرف گوشت در این کشور تا 30 درصد کاهش پیدا کند.
محاسبات این محققان نشان داده است که اگر مردم انگلیس کمتر از چربیهای اشباع شده موجود در گوشت استفاده کنند، سالانه 18 هزار نفر کمتر بر اثر سکتههای قلبی دچار مرگ زودهنگام میشوند.
محققان میافزایند: این تاثیر محدود به کشورهای ثروتمند نمیشود یعنی حتی مردم کشوری مثل برزیل نیز میتوانند از همین مزایا در صورت کاهش مصرف گوشت بهرهمند شوند.