مقایسه شکر غذاها، میوه ها و نوشیدنی ها با حبه های قند مصنوعی

مقایسه شکر غذاها، میوه ها و نوشیدنی ها

با حبه های قند مصنوعی


با توجه به این نکته که قندهای طبیعی مثل قند میوه ها و خرما و عسل قندهای ساده ای هستند که کبد به راحتی اونها رو جذب میکنه در حالیکه قند های مصنوعی مثل قند و شکر و محصولات کارخونه ای دارای قندی با ترکیبات چندگانه و پیچیده هستند که بیشترین فشار رو به کبد و دیگر ارگانهای گوارشی وارد میکنه و ایجاد بیماری های مختلفی میکنه

 

 

 


 

  حالا خودتون میدونین

مقایسه کنین  ببینین ارزشش رو داره؟


سالم بخوریم تا

سالم فکر کنیم ...سالم حرف بزنیم و سالم عمل کنیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.