رضایی معتقد است، خوردن هندوانه به دلیل سدیم پائین و داشتن پتاسیم به پائین آوردن فشار خون کمک میکند و نیز پوست سفید داخل هندوانه برای زخم گلو و دهان بسیار موثر است.
رئیس اداره تغذیه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری مصرف هندوانه را برای رفع عطش مناسب دانست و گفت: هیچ میوهای تا این اندازه آب ندارد و به سبب دارابودن ویتامین ث و ویتامین آ و بتا کاروتن و لیکوپین، صدماتی را که در اثر استرس، استعمال دخانیات، سموم محیطی و داروها وارد بدن میشود را کاهش میدهد.
وی با اشاره به اینکه هندوانه معده را تقویت میکند، عنوان کرد: اگر بلافاصله بعد از غذا هندوانه خورده شود در هضم غذا اختلال ایجاد میکند زیرا سبب رقیقشدن شیرههای گوارشی میشود و نیز نباید آن را با میوههای دیگر مخلوط کرد زیرا تولید نفخ شکم میکند.
رضایی بر این باور است که منیزیم و ویتامین ب موجود در هندوانه در تسکین و آرامش اعصاب بسیار مفید بوده و به رفع کمخوابی کمک فراوانی میکند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: این میوه تابستانی به دلیل داشتن لیکوپن دارای اثرات ضد سرطانی است و در پیشگیری از سرطان پروستات، سرطان سینه، سرطان رحم، سرطان ریه و سرطان روده بزرگ موثر است.