پسـتی از ایلگاد :
جمشید خدادادی :
آشپزی، در کیفیت غذا تأثیر به سزایی خواهد داشت.استفاده از مواد طبیعی وتازه نیز در طبخ غذا مؤثر است.هنگام طبخ غذا از دستکش استفاده نکنید.اجازه دهید نشاط وشادابیدرونتان به صورت انرژی های مفید وموثر از طریق چشم ونوک انگشتان به مواد غذایی منقل شود وآن را به خود واهل منزل هدیه کنید.به هنگام نشاط،اشعه ی آلفای مغز زیاد می شود وبه صورت انرژی از طریق چشم ونوک انگشتان به بیرون انتقال می یابد.هنگام طبخ غذا خدا را یاد کنید واز اوبخواهید غذایی که طبخ می کنید ،برای خود وخانواده مایه ی سلامتی وآرامش باشد.