یک بادمجان و این همه فضل ؟....


 


تصویر


بادمجان

ترکیبات شیمیایی

بادمجان دارای ویتامینهای A.B.C و مواد معدنی زیادی است. دارای پروتئین ، نشاسته و عناصر معدنی از جمله گوگرد ، کلسیم ، منیزیم می‌باشد.

 

یک بادمجان و این همه فضل ؟....

تصویر



خواص داروئی

از نظر طب قدیم بادمجان گرم و خیلی خشک است. بادمجان بر خلاف آنچه که عوام اعتقاد دارند که بی‌بو و خاصیت است دارای خواص زیادی است. مهمترین خاصیت آن کم کالری بودن آن است که غذای بسیار خوبی برای کسانی است که می‌خواهند وزن کم کنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز می‌باشد.
  • بادمجان را حتما باید به حالت کاملا رسیده مصرف کرد زیرا خام آن طعم تلخ درد و در آنهایی که آسم و برونشیت دارند باعث تحریک این بیماریها می‌شود.
  • بادمجان اثر نرم کننده و مدر دارد.
  • بادمجان به علت دارا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است.
  • بادمجان را می‌توان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت.
  • دانه بادمجان ایجاد یبوست می‌‌کند.
  • ریشه بادمجان و شاخه‌های خشک شده و برگهای آن اثر بند آورنده خون را داراست و قابض بوده و می‌توان در آن برای درمان احتلام بانه و انواع خونریزیها استفاده کرد.



تصویر

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.