بادمجان
ترکیبات شیمیایی
بادمجان دارای ویتامینهای A.B.C و مواد معدنی زیادی است. دارای
پروتئین ،
نشاسته و عناصر معدنی از جمله
گوگرد ،
کلسیم ،
منیزیم میباشد.
|

خواص داروئی
از نظر طب قدیم بادمجان گرم و خیلی خشک است. بادمجان بر خلاف آنچه که
عوام اعتقاد دارند که بیبو و خاصیت است دارای خواص زیادی است. مهمترین
خاصیت آن کم کالری بودن آن است که غذای بسیار خوبی برای کسانی است که
میخواهند وزن کم کنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز میباشد.
- بادمجان را حتما باید به حالت کاملا رسیده مصرف کرد زیرا خام آن طعم تلخ درد و در آنهایی که آسم و برونشیت دارند باعث تحریک این بیماریها میشود.
- بادمجان اثر نرم کننده و مدر دارد.
- بادمجان به علت دارا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است.
- بادمجان را میتوان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت.
- دانه بادمجان ایجاد یبوست میکند.
- ریشه بادمجان و شاخههای خشک شده و برگهای آن اثر بند آورنده خون
را داراست و قابض بوده و میتوان در آن برای درمان احتلام بانه و انواع
خونریزیها استفاده کرد.
| |