طرز تهیه چای سنتی ایرانی: بعد از مخلوط کردن، مواد را روی حرارت کم قرار دهید تا به نقطه جوش برسد، سپس قوری را روی حرارت غیر مستقیم( کتری یا سماور) قرار داده، 15 دقیقه دم بکشد، صاف نموده و مصرف کنید.
توجه: چای هرچه بیشتر دم بکشد، بهتر است. چای بعد از دم کشیدن به مدت طولانی (چند روز) قابل مصرف است. کتری یا قوری بایستی مسی یا رویی باشد.
چای گل گاو زبان و سنبل طیب:
مواد:گل گاو زبان(4 قاشق مرباخوری) ، سنبل طیب(1 قاشق مرباخوری)، لیمو عمانی(1عدد)، آب سرد( 2لیوان)، مقداری نبات.
خواص : طبیعت گرم و تر،آرام بخش اعصاب، خواب آور، رفع سردردهای عصبی، رفع دردهای کلیوی، ضد سودا و صفرا ، ضد قولنج و اسپاسم، ضد تشنج و صرع، تقویت قوه باء.