شربت حلوا :
یک لیوان آب جوش را با گلاب و پودر نبات و زعفران و پودر هل کاملا مخلوط کنید و 3- 5 دقیقه بگذارید روی حرارت بجوشد تا پودر نبات کاملا در آب حل شود و شربت کمی غلیظ شود .
روش پخت :
ابتدا آرد را چند بار الک کنید و بدون روغن داخل سینی توستر ریخته روشن کرده تا کمی برشته شود و بوی خامی آرد گرفته شود .
بعد از اینکه بوی خامی آرد گرفته شد ، آرد را دوباره الک کنید و داخل تابه مسی بریزید و از روی شعله بر داشته بعد روغن را به آرد اضافه کنید وهم بزنید .
بعد از جوشیدن شربت و کمی غلیظ شدن آن
، تابه را روی شعله گذاشته وشربت را به آرد اضافه کنید و به سرعت هم بزنید تا غلظت مورد نظر به دست آید و
حلوا کاملا یکدست شود .
بهتر است یک الی دو دقیقه بعد از اضافه کردن شربت ، زیر حلوا را خاموش کنید و بگذارید حلوا با حرارت داخل خود غلیظ شود .
بعد از آماده شدن حلوا ، آن را در ظروف مناسب بکشید و به شکل دلخواه تزئین کنید .
نوش جون
مزاج غذا :
تمام مواد حلوا گرم میباشد پس مزاج حلوا ی آرد گندم گرم است