اگه
خودتون یا کودک دلبندتون عاشق لواشک هستین و در عین حال نگران سلامتی تون
هستید تو این پست روش درست کردن لواشک رو براتون مینویسم
مواد لازم :
آلو کیلو
دیگ مسی
سینی چرب شده
|
لواشک آلو |
آماده سازی :
آلوها را شسته داخل دیگ ریخته و روی حرارت خیلی ملایم میگذاریم و چند بار هم میزنیم تا آب بیندازدو به جوش بیاید . و بقدری روی شعله میگذاریم که آلو ها کاملا نرم شود و آماده آبگیری شود .
یک صافی مناسب روی ظرفی گذاشته و حالا آلوها را در صافی ریخته می گذاریم خنک شود و ضمنا آب آنهم داخل ظرف جمع شود . بعد از خنک شدن میریزیم آنقدر آلو ها را با دست میمالیم تا شیره غلیظ آن جدا شده و از صافی رد شود تفاله ها را هم کاملا فشار میدهیم تا عصاره ها خوب جدا شود .
حالا شیره ها را در سینی های چرب شده به قطر 3 میلیمتر میریزیم و پنکه ای در مقابل انها روشن میکنیم تا خشک شود .اگر به آفتاب داغ و هوای تمیز و پاک هم دسترسی دارید میتونید سینی ها رو در آفتاب خشک کنید . که در این صورت لواشک آلو آفتابی خواهید داشت .
با این روش شما میتونین انواع لواشک های ترش و شیرین یا ملس رو با انواع میوه هایی که دوست دارین درست کنین .میوه هایی مثل سیب ،هلو ، تمشک ، شاتوت ،کیوی، آلبالو ،زردالو و ....
ضمن اینکه میوه های سالمی که آب انداخته و لی خراب نیستن و نمیخواین ضایع کنین رو میتونین تبدیل به لواشک کنین حتی میتونین ترکیبی از چند میوه رو لواشک کنین .
این لواشک ها کاملا سالم و طبیعی و بون رنگها ،اسانسها و سایر آلودگیهای شیمیایی اند .
درصورت تمایل میتونین پلاستیک ظریفی که قبلا شسته و خشک کردین کف سینی بندازین و عصاره رو روی پلاستیک پخش کنین . به این طریق بعدا میتونین حتی لواشک تونو به اشکال مختلف و فانتزی برش بدین .