مواد لازم :
انبه تقریبا رسیده 1 کیلو
روغن زیتون 1لیوان
سرکه اعلی غیر کارخونه ای 2/3 لیوان
لیموترش آبگرفته 10 عدد
فلفل تازه قلمی تند ،سبز و قرمز 10 تا 15 عدد
بادیون نیم کوب 1 قاشق س
سیاه دانه 1 قاشق س
حلبه بو داده و سائیده 1 ق چای خوری
هل سبز سائیده 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1 قاشق مربا خوری
فلفل قزمز سائیده 1/5 ق سوپخوری
نمک دریا 1 ق مرباخوری
|
ترشی تند تند تند |
طرز تهیه :
انبه رو شسته نازک پوست گرفته هسته اونو جدا کرده و نگینی رو تخته گوشت خرد میکنیم .ظرف بزرگ مس یا لعاب در نظر گرفته مواد را در آن آماده میکنیم فلفل که حلقه های نازک خرد شده و انبه را مخلوط کرده . به ترتیب آب لیمو - سرکه - اذویه و نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا اینجا شکل مواد کاملا مجزا دیده میشه ولی حالا نوبت روغن زیتونه که میزان اونو هرقدر بخواین کم یا زیاد میکنین و شروع به هم زدن میکنین می بینین که ترشی فوری لعاب دار میشه و خودشو میگیره.
عزیزان میزان ترشی - شوری و تندی و تلخی و حتی شیرینی این ترشی کاملا در اختیار شماست و با کم و زیاد کردن سرکه -آبلیمو - نمک - انواع فلفل - حلبه و یا کمی عسل مزه دلخواه خودتونو بدست بیارین .ترشی رو توی شیشه های کوچک خشک و تمیز بسته بندی کنین .
من این ترشی رو با مزه فوق العاده تند درست میکنم و شیشه هاشو 2 روز در محیط آشپز خونه و بعد در یخچال نگهداری میکنم و البته از همون لحظه که درستش میکنم شروع به خوردنش میکنیم .
نوش جون
مزاج غذا :
تقریبا همه مواد این ترشی گرم و خشک هست
بنابر این جمعا این یه ترشی فوق العاده گرم محسوب میشه