ترشی انبه ترشی تند ...تند ...تند ...


 

  ترشی انبه    

   ترشی تند ...تند ...تند ...   


مواد لازم :

انبه  تقریبا رسیده                                     1 کیلو

روغن زیتون                                              1لیوان

سرکه اعلی غیر کارخونه ای                        2/3 لیوان

لیموترش آبگرفته                                       10 عدد

فلفل تازه قلمی تند ،سبز و قرمز                   10 تا 15 عدد

بادیون نیم کوب                                         1 قاشق س

سیاه دانه                                               1 قاشق س 

حلبه بو داده و سائیده                                1 ق چای خوری

هل سبز سائیده                                       1 قاشق چای خوری

فلفل سیاه                                             1 قاشق مربا خوری

فلفل قزمز سائیده                                    1/5 ق سوپخوری

نمک دریا                                                1 ق مرباخوری

 

ترشی تند تند تند

طرز تهیه :

انبه رو شسته نازک پوست گرفته هسته اونو جدا کرده و نگینی  رو تخته گوشت خرد میکنیم .ظرف بزرگ مس یا لعاب در نظر گرفته مواد را در آن آماده میکنیم فلفل که حلقه های نازک خرد شده و انبه را مخلوط کرده . به ترتیب آب لیمو - سرکه - اذویه و نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم  تا اینجا شکل مواد کاملا مجزا دیده میشه ولی حالا نوبت روغن زیتونه که میزان اونو هرقدر بخواین کم یا زیاد میکنین و شروع به هم زدن میکنین می بینین که ترشی فوری لعاب دار میشه و خودشو میگیره.

عزیزان  میزان ترشی - شوری و تندی و تلخی و حتی شیرینی این ترشی کاملا در اختیار شماست و با کم و زیاد کردن سرکه -آبلیمو - نمک - انواع فلفل - حلبه و یا کمی عسل مزه دلخواه خودتونو بدست بیارین .ترشی رو توی شیشه های کوچک خشک و تمیز بسته بندی کنین .

       من این ترشی رو با مزه فوق العاده تند درست میکنم و شیشه هاشو  2 روز در محیط آشپز خونه و بعد در یخچال نگهداری میکنم و البته از همون لحظه که درستش میکنم شروع به خوردنش میکنیم .

نوش جون 

مزاج غذا :

تقریبا همه مواد این  ترشی گرم و خشک هست

بنابر این جمعا این یه ترشی فوق العاده گرم محسوب میشه

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.