معرفی برخی غذاها با طبع سرد

غذاهای با طبع سرد

معرفی برخی غذاها با طبع سرد :

کاهو – شفتالو – سبزی پلو با ماهی – آب غوره – آلو – خوراک مرغ- سرکه – انار ترش

زرشک پلو با مرغ – خیار – سیب ترش – ته چین (با گوشت گاو) – اسفناج –

توت فرنگی – املت- قارچ – سنجد سالاد کاهو- کدو – زالزالک – دوغ – کلم قمری

نشاسته – نوشابه – پنیر تازه – جو – آبگوشت به (مانند آبگوشت معمولی و به

جای سیب زمینی از به استفاده می‌شود) – تخم مرغابی – برنج – گوشت گوساله

باقلا – آبگوشت همه جوره (بادنجان، قارچ سیب‌زمینی، پیاز، سیر، گوشت) –

گوشت گاو – ماش – آب گوشت کلم سنگی (مانند آب گوشت معمولی به جای

سیب‌زمینی کلم سنگی) مدر و برای دفع سنگ کلیه بسیار نافع است – گوشت اردک

بادنجان – گوشت ماهی – لوبیا – کله – گوشت بز- مغز – ماکارونی –

آب گوشت سرکه (ماند آب گوشت معمولی و به جای آب سرکه ریخته شود) – دل

 چلوکباب (با گوشت گوساله و گاو)– کشک بادمجان قره قوروت – آش رشته

 ریواس – آش جو – آش سماق و ناردانه – سوپ مرغ – آش ریواس – خورشت بادمجان

آش زرشک – کوکو سیب‌زمینی – آش غوره – شیر برنج – کباب (گوشت گاو) –

سالاد الویه (خیلی سرد) – آب جشمه‌ها – لوبیا پلو ( خیلی سرد) – گوجه فرنگی-

کاسنی – کیوی – بامیه – پنیر – کشک – چای – سیب زمینی – زرشک – هندوانه

شاهتوت – ذرت – باقالا – آبغوره – آبلیمو – سماق – سنجد- ساندویچها –

تن ماهی – انواع کنسروها – روغن نباتی – انواع سالادها – ماست – سس سفید

قارچ – کدو – کلم قمری – نان جو- نان توست – نان تافتون – دنبلان – میگو

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.