نکات طلایی در مورد پیمانه شیرینی پزی و کیک پزی

نکات طلایی در مورد پیمانه شیرینی پزی و کیک پزی


 

نکات طلایی در مورد پیمانه شیرینی پزی و کیک پزیدر دستور تهیه شیرینی و کیک‌هایی که ارایه می‌شود و به طور متداول در کتب مختلف موجود است از نوع پیمانه‌ای استفاده می‌شود که در چهار اندازه: پیمانه یک،‌ یک دوم، یک سوم ‌و یک چهارم است که مقدار پیمانه ۱ یا کامل از مواد مختلف به قرار زیر می‌باشد:

یک پیمانه آرد ۱۰۰ گرم

یک پیمانه پودر قند ۱۲۵ گرم

یک پیمانه شکر ۱۵۰ گرم

یک پیمانه روغن (جامد یا مایع) ۱۵۰۰ گرم

پیمانه‌ها را همیشه با قاشق پر کنید و هیچگاه خود پیمانه را در آرد و روغن فرو نکنید. هوای اضافی داخل مواد جامد را با حرکت عمودی قاشق در پیمانه بگیرید و روی پیمانه را با کارد صاف کنید.

اندازه تخم‌مرغ مصرفی در دستورات بطور تقریبی ۶۰ـ۵۰ گرم است که معادل وزن یک تخم‌مرغ متوسط با پوست می باشد.

اگر در دستورالعمل‌ها مقدار وزنی تخم‌مرغ داده شده است اول آن را به آرامی هم زده سپس مقدار مورد نیاز را وزن و جدا می‌کنیم توجه کنید که تخم‌مرغ باعث تغییر طعم شیرینی می‌شود. بنابراین حتما مقدار ذکر شده باید مصرف شود. هر جا کلمه تخم‌مرغ به تنهایی ذکر می‌شود منظور یک تخم‌مرغ کامل می باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.