فوت کوزه گری برای گرفتن تلخی زیتون


فوت کوزه گری برای گرفتن تلخی زیتون


 

فوت کوزه گری گرفتن تلخی زیتوناگر میخواهید زیتون را خود در منزل عمل آورید این مطلب را بخوانید تا بتوانید این کار را به بهترین شکل انجام دهید: 

 اصولا زیتون ها به سه صورت کنسروی - شکسته و بی هسته هستند .

  زیتون شکسته زیتونی است که مراحل روغن گیری آن انجام شده است و زیتون بی هسته همان زیتون کنسروی است (روغن کشی نشده است) و برای تهیه ی زیتونپرورده و یا تزپین کردن با فلفل قرمز و بسته بندی های خوشگل استفاده می شود.

در هرحال همه ی زیتونها یک تلخی دارند و تنها راه گرفتن تلخی آنها خواباندن در آب نمک و شستشوی چند باره ی آنها است تا طعم تلخی آن به حد مورد انتظار شما از بین برود .( میتوان در روز حدود سه الی چهار بار زیتون ها را می شویم و مجددا در آب نمک بریزیم)

 در آخر که طعم مطلوب را پیدا کرد دوباره زیتونها را در آب نمک ریخته تا شوری آن به اندازه ای باشد که خوراک آن برای شما مطبوع است (نه بی نمک و نه شور) و مثلا اگر در سطل های پلاستیکی سایز ماست های سه کیلویی می ریزی .

روی آن 1 یا 2 قاشق روغن زیتون و گلپر (یک قاشق ) بریزید. معمولا زیتون را در جای خنک می گذارند وسعی کنید این جای خنک یخچال نباشد.

معمولا زیتون‌های سبز یا زیتون‌هایی که اندکی مانده تا رسیده شوند را برای مدتی در محلول‌های قلیایی می‌خوابانند تا تلخی گوشت آنها گرفته شود.

سپس آنرا مدتی در آب می‌خوابانند و سرانجام در ظرف محتوی محلول کم‌نمک (مخلوط آب، نمک و سرکه) نگه می‌دارند یا اینکه از همان ابتدا فرآیند گرفتن تلخی را تنها با آب‌نمک انجام می‌دهند.

 زیتون را به این روش حتی در خانه نیز می‌توان عمل آورد، اما به دلیل وقت‌گیر بودن این فرآیند، بیشتر مصرف‌کنندگان، زیتون آماده را ترجیح می‌دهند و سعی می کنند آنرا بطور آماده از مغازه ها تهیه کنند.

 بعضی از زیتونها پس از عمل آوردن سیاه می‌شوند. اگر زیتون پس از بیرون آوردن از قلیاب مدتی در معرض هوا قرار ‌گیرد، رنگش به سیاهی می‌زند. البته رنگ زیتون بیش از همه به نوع آن مربوط می‌شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.