نکات بسیار مهم برای نگهداری آجیل شب عید

نکات بسیار مهم برای نگهداری آجیل شب عید


 

نگهداری غیراصولی آجیل شب عید و مغزهای خوراکی، روند کپک زدگی آن را به نسبت زیادیتسریع می کند و باعث می شود طعم بسیار نامطلوبی در آجیل ایجاد شود.

* اگر آجیل شب عید در فریزر نگهداری شود، به مدت یک سال یا بیشتر ماندگاری دارد. مدت ماندگاری آجیل در یخچال نیز ۶ ماه می باشدب اما اگر در دمای اتاق قرر بگیرد این زمان به ۳ ماه کاهش پیدا خواهد کرد.

 *لازم است آجیل ها در ظرف هایی گذاشته شود که غیرقابل نفوذ است زیرا مغزها به راحتی بوی مواد اطراف را به خود جذب می کند. علاوه بر آن نور اضافه می تواند به مغزها آسیب برساند. مغزها را باید در مکان تاریک، خنک و خشک نگه داری شود.

* گرمای زیاد باعث فاسد شدن سریع تر آن ها خواهد شد.

* مغزها را خام خریداری کنید.

* آنچه باید بدانید این می باشد که گردو و بادام زمینی نسبت به مغزهای دیگر سریع تر فاسد می شود. در حالی که بادام درختی و بادام هندی ماندگاری بیشتری دارد.

* مغزهای بدون پوست نسبت به مغزهای با پوست سریع تر فاسد می شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.