-برای تمیز کردن پنیر پیتزای چسبیده به ظرف ، بهتر است آن را با آب سرد و مایع ظرفشویی بشویید .
-هنگام
استفاده از منقل برای تهیه کباب ، یک ورق کاغذ آلومینیومی ( فویل ) در کف
آن قرار دهید . این کار هم باعث تشدید حرارت می شود و هم تمیز کردن منقل را
آسان می کند .
-پوست
گرفتن و خرد کردن سیر باعث چسبندگی دستها می شود . برای جلوگیری از این
مشکل ، حبه های سیر را ابتدا دو دقیقه در آب جوش و سپس در آب سرد بگذارید
پس از آن پوست بگیرید . توجه داشته باشید هنگام مصرف سیر جوانه سبز وسط آن
را در آورید .
-برای جدا کردن پوست نازک روی بادام ، آنها را دو دقیقه در آب جوش قرار دهید و سپس در آب سرد بگذارید و به راحتی پوست آنها را جدا کنید .
-برای گرفتن پوست هلو در تهیه مربا و کمپوت ، هلوها را یک دقیقه در آب بجوشانید و بعد پوست بگیرید .
-برای
خشک کردن زرد آلو ، آنها را از وسط دو نیم کرده ، هسته را در آورید و روی
سینی فر بگذارید . فر را داغ کنید و سینی محتوی برگه ها را در فر داغ قرار
دهید حرارت فر را به روی حداقل تنظیم کنید . لای در فر را باز بگذارید و
مرتب به آنها سر بزنید و چنانچه لازم است آنها را زیر و روی جا به جا کنید
تا نسوزند . وقتی که خشک شدند سینی را از فر خارج کنید .
- برای انتخاب طالبی شیرین نسبت به اندازه اش سنگینتر به نظر می رسد .روی پوست آن نباید لکه باشد .عطر خوبی از آن متصاعد شود . اگر ساقه آن به راحتی جدا شود . نیز به معنی رسیده بودن آن است .
-مربای ریواس را هرگز در ظرف آلومینیومی طبخ نکیند زیرا باعث مسمومیت می شود .
- برای تهیه یخ فانتزی ، می توانید داخل هر قالب یک گیلاس یا آلبالو قرار دهید . و بعد در قالب آب بریزید و بگذارید یخ ببندد .
تمیز کردن ظروف مسی :
اگر می خواهید لکه ای از روی ظرف مسی پاک کنید ، روی آن یک برش پیاز بمالید .
-لکه های روی کاغذ دیواری : این لکه ها را با مغز نان سفید می توانید پاک کنید آن را گلوله کنید ، سپس روی لکه های مورد نظر بمالید .
تمیز کردن مایکروفر :
یک برش لیمو را در ظرف آب بیندازید ، داخل مایکروفر بگذارید تا گرم شود .
وقتی بخار آب بر روی دیواره های داخل فر نشست ، آن را خاموش کنید و پس از
مدت کوتاهی که فر خنکتر شد ، آن را تمیز کنید .