افراط در زالو درمانی جایز نمی باشد!؟


 

تاریخ : شنبه 10 آبان 1393

متاسفانه هر چقدر در پایگاه اینترنتی www.zaloo.ir تاکید نمودیم که زالو درمانی باید تحت نظر متخصص مجرب طب سنتی انجام شود ، ولی متاسفانه بیشتر خوانندگان پس از مطالعه سطوری در باب زالو درمانی خود را مجاز به خدمت خلق الله دانسته و اقدام به راه اندازی مرکزی برای درمان تمامی امراض با زالو می کنند!!!!

در حالی که زالو بخشی از خونگیری در مکتب طب اخلاطی می باشد و حال آنکه هیچ روایتی از معصومین در باب تائید این عمل یدی نیز نداریم و در منابع مهم طب سنتی هم خیلی توجه به این اقدام(انداختن زالو) را شاهد نیستیم و به عبارتی در متن روایات حجامت بیشتر توصیه شده و در متن کتب طب سنتی فصد در بیشتر موارد جهت خروج خلط ناباب توصیه شده است.

ولی از آنجا که اکثر افراد مدعا و فعال در حوزه ارائه خدمات درمانی در طب سنتی به مفردات و نسخه نویسی تسلط ندارند و اصولا ، اصول درمان در طب سنتی را نمی دانند به خونگیری پناه می برند به گونه ای که برخی 90 درصد بیمارانشان را خونگیری می کنند در حالی که حجامت ، فصد و زالو انداختن بی منطق کار جالبی نیست.

هر چند که متاسفانه هم اکنون ما فردی الگو به عنوان متخصص واقعی مکتب طب اخلاطی در جامعه مان نداریم!!! ولی افراد باید بدانند که منظور ما از متخصص طب سنتی هر کس که دوتا کتاب خوانده و یک کلاس مزاج شناسی رفته و با خواص چند تا گیاه آشناست ، (چه پزشک و غیر پزشک) نمی باشد

 

از این رو از افراد درخواست داریم اقدام به درمان های جاهلانه با زالو نکنند و بروند مطالعات و تلمذ نزد اساتید را به نحو احسن به پایان رسانده و سپس در صورت وجود صلاحیت اقدام به ارائه مشاوره و ویزیت بیمار نمایند.

ولی متاسفانه چون کتب آموزشی جامع در حوزه مکتب طب اخلاطی نداریم و نگارش این مجموعه سالها طول خواهد کشید و متاسفانه هم اکنون هیچ ارگانی اقدام به این امر مهم نکرده ، پس در نتیجه بهتر است افراد کمی صبر و تامل نمایند زیرا همانطور که اشتباه یک فقیه باعث تباه شدن دین و انحراف یک فرد می شود ، اشتباه یک طبیب هم می تواند باعث مرگ یا خلل در جسم بیمار شود!!!!!!!

از این رو مطالب این جزوه را صرفا برای آشنایی با زالوهای طبی و روش اجرای این عمل یدی مطالعه نمائید و خودسرانه اقدام به اجرای آن برای خود و یا دیگران نکنید و در ضمن بسیاری از بیماری هایی که یکسری جاهل به طب در بین مردم رواج داده اند که حتما باید برای درمان آن ها زالو انداخته شود غلط است و بیماری های انگشت شماری نیازمند این روش خونگیری آن هم با تدابیری قبل و بعد توسط پزشک می باشند و خلاصه هر جا که انجام این عمل یدی رونق داشت حاکی از جهل طبی مدعیان آن مرکز می باشد!!!!

و در ضمن زالوهای طبی در ایران در حال انقراض می باشند زیرا همین مدعیان خدمت به مردم به خاطر تنبلی و کمی مطالعات زالوهای طبی را پس از مصرف به زیستگاههای طبیعیشان باز نمی گردانند و نیز یکسری صیاد پول دوست اقدام به صادرات قاچاق این نوع زالوها به خارج از کشور می کنند که متاسفانه مسئولان محیط زیست هم پیگیر نمی باشند.

متاسفانه من بارها از افرادی مدعی شنیده ام که می گویند "مرکز ما بیشترین میزان مصرف زالو در ایران را دارد" یا " ما بیشتر بیماری ها را با نحوه خاصی زالو اندازی ، درمان می کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " که این ها حاکی از سفاهت و حماقت گویندگان می باشد و متاسفانه چون در کشور ما مرکزی جهت تبیین مبانی طب سنتی وجود ندارد و هر کس خود را مجتهدی بی بدیل می داند مشاهده این وضع اسف بار امری عادی است که امیدواریم در آینده شاهد ترقی و پیشترفت واقعی مکتب طب اخلاطی باشیم.

ان شاء الله

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.