برشتوک دسر بسیار خوشمزه و راحتیه .موادش مثل شیرینی نخودچیه. ارد نخودچی یک و نیم پیمانه ارد سفید نیم پیمانه روغن حتما جامد یک پیمانه پودر قند یک پیمانه پودر هل مقداری اول
ارد سفید رو تفت بدید تا بوی خامیش برطرف بشه بعد ارد نخودچی رو بهش اضافه
میکنیم بعد دو سه دقیقه روغن رو ریخته و چند دقیقه تفت میدیم در اخر پودر هل و پودر قند رو اضافه کرده خوب هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم اگر
میخواهید قالب بزنید کف سینی پهن کنید و داخل یخچال قرار بدید و بعد با
قالب مورد نظر برش بزنید .من داخل تابه پیرکس ریختم و با چاقو برش دادم نکته
ی مهم برشتوک برش دادنشه .بعد از یک ساعت که داخل یخچال موند حدود ده
دقیقه بزارید در هوای ازاد بمونه بعد برش بدید در غیر این صورت برشهاتون
میشکنه و از ظرف جدا نمیشه . برای برش از چاقوی تیز و لبه نازک استفاده کنید روشو با شکلات اب کرده مثلا تزیین کردم.
نخندیدنا.دم افطار دیگه دستگاه مغزی بیشتر از این جواب نمیداد