آشپزی آسان
غذاهای روزمره
ارد یک پیمانه روغن دو سوم پیمانه شیر دو سوم پیمانه شکر یک دوم پیمانه زرده ی تخم مرغ یک عدد زعفران و هل و گلاب به میزان لازم ابتدا ارد رو تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه بعد الک کرده و روغن رو بهش اضافه میکنیم و دو سه دقیقه ی دیگه هم تفت میدیم شیر و زعفران و گلاب و شکر و میزاریم تا بجوشه و اروم به مواد اضافه میکنیم در اخر زرده رو با چنگال زده و به حلوا اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا زرده داخل حلوا پیدا نباشه نکته: من از حلوای چرب با این میزان روغن بدم مییاد و برای کم کالری شدنش زرده ی تخم مرغ رو حذف کردم.روغن هم نصف این مقدار ریختم. اصلا بد نشده بود و کلی هم طرفدار پیدا کرد.امیدوارم شما هم دوست داشته باشید