مواد لازم :
نشاسته یک پیمانه
خلال پسته و بادام 2 قاشق سوپخوری
گلاب نصف پیمانه
آب 4 لیوان
آرد برنج نیم پیمانه
شکر 3 پیمانه
پودر پسته به مقدار لازم
شیر 5 لیوان
طرز تهیه :
نشاسته را در 4
لیوان آب سرد حل کرده و از صافی عبور می دهیم . آرد برنج را در شیر حل کرده
و از صافی رد می کنیم . نشاسته و آرد برنج حل شده را با هم مخلوط کرده و
در یک ظرف لعابی روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب بهم زده تا مایه جوش
آمده و غلیظ شود .شکر و گلاب را اضافه کرده مایه را با حرارت گذاشته تا
بجوشد و مرتب بهم می زنیم تا ته نگیرد . هنگامی که خط قاشق روی مایه محو
نگردد غلیظ شده است و یخ در بهشت آماده است در کف ظرفی لبه دار مقداری پودر
پسته ریخته و مواد را روی آن میریزیم تا مواد صاف و یکدست شوند . خلال
پسته و بادام را روی آنها می ریزیم، پس از خنک شدن بطور لوزی یا مربع برش
می زنم .
نکته ها و گفته ها:
در صورت شل بودن مواد برش نمی خورد باید در ظرفی مجددا ً آنها را جوشانیده و پس از خنک شدن برش بزنیم . در صورت سفت شدن مواد نمی توان آنها را مصرف کرد با مقداری آب و گلاب آن را نرم می کنیم .