مسقطی

 مسقطی

  

طرز تهیه
 مسقطی



مواد لازم :

نشاسته                                                      یک پیمانه


خلال پسته و بادام                                         2 قاشق سوپخوری


گلاب                                                           نصف پیمانه


آب                                                              4 لیوان


آرد برنج                                                        نیم پیمانه


شکر                                                           3 پیمانه


پودر پسته                                                    به مقدار لازم


شیر                                                            5 لیوان



طرز تهیه :
نشاسته را در 4 لیوان آب سرد حل کرده و از صافی عبور می دهیم . آرد برنج را در شیر حل کرده و از صافی رد می کنیم . نشاسته و آرد برنج حل شده را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف لعابی روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب بهم زده تا مایه جوش آمده و غلیظ شود .شکر و گلاب را اضافه کرده مایه را با حرارت گذاشته تا بجوشد و مرتب بهم می زنیم تا ته نگیرد . هنگامی که خط قاشق روی مایه محو نگردد غلیظ شده است و یخ در بهشت آماده است در کف ظرفی لبه دار مقداری پودر پسته ریخته و مواد را روی آن میریزیم تا مواد صاف و یکدست شوند . خلال پسته و بادام را روی آنها می ریزیم، پس از خنک شدن بطور لوزی یا مربع برش می زنم .
 

مسقطی

نکته ها و گفته ها:

در صورت شل بودن مواد برش نمی خورد باید در ظرفی مجددا ً آنها را جوشانیده و پس از خنک شدن برش بزنیم . در صورت سفت شدن مواد نمی توان آنها را مصرف کرد با مقداری آب و گلاب آن را نرم می کنیم .


مسقطی

مسقطی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.