انشا الله با کمک گرفتن از خدا و توسل به اهلبیت پیامبر (علیهم السلام) در لحظه ها خودشان بهمان یاد بدهند که چه کنیم. اتقوا الله و یعلمکم الله.
آخرین روزهای ماه مبارکه. از خدا فهم و ایمان و ثبات و قرار بیشتر و عمیق تری را برای همدیگر بخواهیم. خودمان و هدف زندگیمان و راه های رسیدن به آنرا پیدا کنیم. طلب ظهور اماممان را در صدر دعاها قرار بدیم که فرج همه ما در همین است.
پاسخ1- کاری کنید مشکلی
که برای بقیه درست می کند تبدیل به مشکل برای خودش بشود. مثلا بگید ما یک
جمع هستیم که اگر خوش بگذرد به همه مان و اگر بد بگذرد به همه مان بد می
گذرد برای همین باید بتونیم همدیگر را خوشحال کنیم.
بنی آدم اعضای یک پیکرند که در آفرینش ز یک گوهرند را براشون معنی کنید و توضیح بدید تا کم کم در روزهای بعدی حفظ بشوند. بچه
ها ذهنی آماده و قوی دارند. هم می فهمند و هم برای سالهای بعد ذخیره می
کنند. لذا گفتن حکایت ها و ضرب المثل ها و اشعار معروف برایشان خیلی خوب
است.
بعد بگید هر کسی از این به بعد بگوید بچه ها با کسی دوست نشید، باید برود بیرون پشت در بایستد تکان هم نخورد تا خسته که شد صداش کنیم بیاد یه گوشه بنشینه.
ان احسنتم احسنتم لانفسکم و ان اساتم فلها. هر کسی خوبی کند به خودش و هر کسی بدی کند به خودش بر می گردد.
این کار را اگر تکرار کردند، محرومیت از حضور در جمع را انجام بدید تا بفهمد هر کس مشکلی درست می کند به خودش بر می گردد.
از طرفی بچه ای که مرتبا مظلوم واقع میشه را مامور توزیع غذایی، وسیله ای چیزی در برنامه هر روز مهد بکنید. اونوقت بگید امروز اگر کسی بد برخورد کرد بهش فلان غذا یا وسیله را نده. اگر ببینند که روزی شان به دست او افتاده باهاش چپ نمیکنند.
2. مناسب ترین برخورد یا تنبیه برای این سنین چیه؟ تاکودک از مربی حرف شنوی داشته باشه وسرپیچی نکنه؟
با همین طرفندها باید با بچه ها تا کرد. اما نباید تلخ و تند و قهرو شد. مربی ها باید مراقب آسیب ندیدن بچه ها باشند اما حرف شنوی از خود را وحی منزل ندانند.
همه دنبال این هستند که چه کنیم بچه ها کاملا از ما اطاعت کنند. این فکر از ژایه اشتباه است. اگر بچه ای نمیخواهد بازی خاصی را بکند ولش کنید بگید باشه شما بشین نگاه کن. بچه ها سرشار از زندگی و نشاط اند. اگر مشکل عمده ای نداشته باشند خودشان همراه می شوند. با آن که غم و دردی دارد هم که در نمی افتند.