آیا می دانید که مصرف گوشت های فرآوری شده شانس ابتلا به سرطان کولورکتال را افزایش می دهد!


آیا می دانید که مصرف گوشت های فرآوری شده شانس ابتلا به سرطان کولورکتال را افزایش می دهد!

پژوهشگران هشدار می دهند که مصرف زیاد گوشت قرمز و گوشت های فرآوری شده شانس ابتلا به سرطان کولورکتال را افزایش می دهد. مصرف این گوشت ها همچنین با افزایش خطر مرگ و میر به همه دلایل و بیماری های قلبی عروقی همراه است.

 

American Society of Clinical Oncology July 1,2013.

منبع: مجله نگاه نوین.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.