نمک در طب سنتی دارای مزاجی گرم و خشک است
![](http://qurantv.ir/Note/Note_f1ec4dd0-cd58-4a13-a5c1-69d7a178e9bf.jpg.zhr)
نمک در طب سنتی دارای مزاجی گرم و خشک است
خوردن کمی نمک پیش از غذا از دستورات پیامبر گرامی اسلام است.اما دلیل این توصیه از دیدگاه طب سنتی :
نمک در طب سنتی دارای مزاجی گرم و خشک است که میتواند رطوبت و سرمای معده را از بین ببرد .
از آنجا
که مزاج سرد و تر مزاجی است که به همراه خود سستی و کم تحرکی را به دنبال
دارد بنابراین هر چه معده به سمت سردی و رطوبت برود تنبل تر شده و در هضم
غذا و نیز ارسال احساس سیری کندتر عمل میکند .
در نتیجه
بعد از خوردن غذا احساس سنگینی و گاهی نفخ شدید در فرد عارض می شود که این
نتیجه هضم ناقص و کند غذا توسط معده به وجود می آید.
خوردن کمی
نمک پیش از صرف غذا باعث می شود معده قبل از غذا گرم و فعال شده و نیز
رطوبت و سنگینی آن از بین برود و آماده هضم کامل غذا شود.
که این امر از ترش کردن و احساس سوزش سر دل بعد از خوردن غذا جلوگیری کرده و فرد را در حفظ سلامت و بهداشت معده یاری میکند.
|