نمک پیش از غذا، درمان امراض معد

نمک در طب سنتی دارای مزاجی گرم و خشک است
 




نمک در طب سنتی دارای مزاجی گرم و خشک است
 

خوردن کمی نمک پیش از غذا از دستورات پیامبر گرامی اسلام است.اما دلیل این توصیه از دیدگاه طب سنتی :

نمک در طب سنتی دارای مزاجی گرم و خشک است که میتواند رطوبت و سرمای معده را از بین ببرد .

از آنجا که مزاج سرد و تر مزاجی است که به همراه خود  سستی و کم تحرکی را به دنبال دارد بنابراین هر چه معده به سمت سردی و رطوبت برود تنبل تر شده و در هضم غذا و نیز ارسال احساس سیری کندتر عمل میکند .

در نتیجه بعد از خوردن غذا احساس سنگینی و گاهی نفخ شدید در فرد عارض می شود که این نتیجه هضم ناقص و کند غذا توسط معده به وجود می آید.

خوردن کمی نمک پیش از صرف غذا باعث می شود معده قبل از غذا گرم و فعال شده و نیز رطوبت و سنگینی آن از بین برود و آماده هضم کامل غذا شود.

که این امر از ترش کردن و احساس سوزش سر دل بعد از خوردن غذا جلوگیری کرده و فرد را در حفظ سلامت و بهداشت معده  یاری میکند.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.