انرژی ماه و خورشید و مزاج ها


 استمرار بهره‌مندی انسان‌ها از پرتو انرژی ماه و خورشید (نیرین) مزاجی را پدید می‌آورد که آن را مزاج فصل و مزاج موقعیت جغرافیایی می‌نامند و انسان‌ها باید آداب تغذیه و زندگی خود را با آن هماهنگ نمایند. انرژی ماه و خورشید و مزاج ها


.
 

استمرار بهره‌مندی انسان‌ها از پرتو انرژی ماه و خورشید (نیرین) مزاجی را پدید می‌آورد که آن را مزاج فصل و مزاج موقعیت جغرافیایی می‌نامند و انسان‌ها باید آداب تغذیه و زندگی خود را با آن هماهنگ نمایند. علاوه بر پرتو نیرین (ماه و خورشید) سیارات دیگری نیز هستند که دَوَران چرخش آنها متفاوت است (چرخشی کمتر از یک سال تا گردشی بیش از سی سال)، از این جهت گاهی پرتو ستاره و یا سیاره‌ای با سیاره دیگر تلاقی کرده و هم‌زمان می‌شود. این هم‌زمانی موجب تابش عنصری جدید می‌گردد که می‌تواند تغییراتی مثبت و یا منفی در کیفیت مزاج مخلوقات کره زمین اعم از حیوانات و انسان‌ها و گیاهان پدید آورد که برآیند اثر مثبت و منفی این سیارات در ساعتی خاص بر کره زمین را ساعت سعد و یا ساعت نحس می‌نامند.
از دیدگاه مزاج‌شناسی، پرتو سیارات و کائنات می‌تواند در فیزیک عناصر و اشیاء ‌اثر بگذارد و ماهیت آن‌ها را دگرگون سازد؛ از این رو تشخیص مزاج زمان و مکان را برای انجام افعال گوناگون ضروری می‌پندارند. زمان‌شناسی یا (کورنولوژی) علمی است که ضرورت توجه به این پرتوها را توصیف می‌نماید. شادابی افراد در فصل بهار و پرانرژی شدن افراد در ایام سیزده و چهارده ماه قمری، ناشی از این پرتو است که مقالات علمی متعددی پیرامون آن نگاشته شده است. عصبانیت افراد دموی و صفراوی‌مزاج در همین ایام نیز جلوة دیگری از همین پرتو است که افزایش آن گاهی موجب بروز رفتارهای ناهنجار مانند دعواها، تصادفات، خودکشی‌ها و جرایم جنون‌آمیز می‌گردد.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.