چه روغنی مصرف کنیم؟ مطالب زیر را با دقت بخوانید .


بدن انسان سه ماده حیاتی و مهم نیاز دارد : روغن ، آب ، نمک ؛ اما متاسفانه با دسیسه های استعمار پیر ، هر سه ماده مذکور که در دسترس مسلمین قرار گرفته به آلودگی و فساد کشیده شده که نتیجتاً بدن اکثر مردم جامعه ما دچار مرض های عجیب و غریب شده است.

طبیعت این روغن نباتی(جامد و مایع)که امروزه مصرف میگردد پاییزی است یعنی این روغن ؛ روغن سرد و مخصوص آهن آلات و دستگاههای فلزی است نه بدن انسان.

 

در حالی که روغن محلی (کره حیوانی) ، روغن دنبه ، روغن پیه ، روغن کنجد و روغن زیتون ؛ روغن بهاری هستند و آن روغنی که برای بدن انسان نیاز است روغن بهاری است نه روغن سرد ِ مخصوص آهن آلات .

مصرف روغن های نباتی در بدن باعث رسوب کلسترول در دیواره رگ ها ، تنگی عروق قلب ، افزایش فشار خون و افزایش کلسترول بد خون و کاهش کلسترول خوب خون می گردد ، اگر امروزه شاهد ظهور و بروز انواع بیماری های جدید هستیم علت عمده اش مصرف روغن های نباتی(جامد و مایع) می باشد و نیز این سستی و بی حالی و ضعف جسمانی که سراغ جوان ها آمده نتیجه مصرف همین روغن هاست جوانهای قدیم که همان سالخوردگان امروز هستند بدن هایی قوی و تنومند داشته و دارند که ساعت ها فعالیت می کنند بدون اینکه خسته شوند اما جوانهای امروزی با ده دقیقه فعالیت بدنی دچار سستی و رخوت شده و به نفس نفس می افتند و اگر به مزاح گفته می شود اینها جوان های روغن نباتی هستند این مزاح اما متاسفانه واقعیت است پس به هوش باشیم .

اگر کسی دنبال راهکار اصلاح تغذیه ، ارکان تندرستی و تعدیل مزاج می گردد بداند که اگر در تغذیه خود فقط همین مصرف روغن خوب را مدّ نظر قرار دهد بلاشک از بروز ۵۰ درصد بیماری ها بیمه شده و خود را ایمن نموده و مابقی (یعنی ۵۰ درصد دیگر سلامتی) در موارد ذیل خلاصه می گردد :

مصرف نمک خوب(نمک دریا یا کوه ؛ نه نمک تصفیه شده کارخانه ها) ، آب سالم ، پرهیز از غذاهای ساندویچی ، فست فودی ، فریز شده ، زودپزشده و کلیه خوراکی های کارخانه ای(به علت مواد نگهدارنده) ، استفاده از ظروف مسی و برنجی و سفالی لعابی به جای ظروف آلومنیوم و استیل و انجام حجامت

لذا به جای استفاده از روغن های نباتی جامد و مایع ، از روغن های حیوانی ؛ روغن محلی (یا کره حیوانی گاو)، روغن دنبه و روغن پیه یا روغن زیتون و کنجد(روغن ارده از کنجد بهتر است)استفاده شود.

مصرف روغن های مورد تایید در غذاهای ذیل پیشنهاد می گردد :

سرخ کردنی ها : روغن کنجد

برنج : روغن حیوانی حاصله از کره حیوانی گاو ، روغن کنجد یا زیتون

سالاد فصل و نیز سالاد شیرازی : روغن زیتون

غذاهای خورشتی و آبگوشتی : روغن حیوانی گاو ، روغن دنبه و پیه و روغن کنجد

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.