بستنی جزء شیرینی های اصیل تابستانی ایرانی است و اگر از شیر خوب و
به روش سنتی تهیه شده باشد مورد تایید می باشد. مخصوصاً اگر دارای طبع
صفراوی هستید راحت تر می توانید میل نمایید. برای درست کردن و تهیه بستنی
می توانید خودتان عسل را با هر میزان شیرینی که دوست دارید، بردارید و
سپس با شیر گرم مخلوط کرده و مقداری زعفران، گلاب و صعلب به آن اضافه
نمایید و در فریزر بگذارید تا آماده شود. می توانید مغزهایی مانند پسته و
بادام را نیز به آن اضافه نمایید.
ضمناً بستنی و فالوده سالم را نیز باید به موقع و در فصل گرما مصرف نمود.
از یخ در بهشت های بازار نیز که یخ را
خورد می کنند، استفاده نکنید، اگر بخواهید خودتان می توانید آب را شیرین
کنید و از شهد مرباهای خانگی برای طعم دار کردن و رنگی کردن یخ در بهشتتان
استفاده کنید، سپس آن را در یک ظرف ریخته و درب آن را ببندید و داخل فریزر
بگذارید تا سرما از بیرون به آن بخورد و مقداری خودش را بگیرد و سفت شود و
تبدیل به یخ در بهشت گردد.
تذکر : کسانی که دچار بیماری هایی مثل نزله، سینوزیت و MS هستند نباید زیاد از بستنی و نوشیدنیهای خیلی سرد استفاده کنند، مخصوصاً شب هنگام و موقع خواب.
من کمکتون می کنم تا افراد بیشتری از سایت یا وبلاگت بازدید کنند... کافیه سری به سایت من بزنی