خبر داغ ضرراستفاده از لامپهای کم مصرف

ضرراستفاده از لامپهای کم مصرف

 سالیانی است که تبلیغات لامپ کم مصرف در سطح وسیعی از جامعه انجام می گیرد.در ابتدا هر چند گرانی لامپ های تازه وارد نتوانست در اقبال مردم به خود کاری از پیش ببرد، اما با تدابیری که از سوی برخی دستگاه ها اندیشیده شد این مهمان  تازه وارد توانست لامپ های قدیمی!را بدون خونریزی از معرکه بیرون بیندازد و به عنوان عنصر اصلی روشنایی در منازل شناخته شود. 

اما  این سوال در ذهن اندیشمندانی که به چرایی پدیده ها با نگاه نقادانه می نگرند هم چنان بی جواب باقی مانده است که مگر لامپ های خودمان چه مشکلی داشتند که به این راحتی عطایشان را به لقایشان بخشیدیم و بدون کنکاش درچرایی روند جایگزینی، به صرف اینکه  در غرب این لامپ ها تحت لیسانس های مهم و معتبر بین المللی امتحان خود را پس داده اند چشم روی  هم گذارده و و شاهد وداع لامپ هایی بودیم که از سالیان دور روشنی بخش خانه و مدرسه و… بوده اند و امتحان خود را به خوبی

 پس داده اند.از آنجا که تبلیغات با ایجاد نیاز کاذب در دل مخاطب،او را به تهیه کالای تبلیغاتی وادار می کند، بر اساس همین اصل ،کسانی که پس از آن سالها در صدد ساختمان سازی برآمدند تنها و تنها لامپ کم مصرف را برای خانه های خود برگزیدند و توجیهاتی چون مصرف کم برق و مفید بودن نور این لامپ ها با تبلیغات معکوس لامپ های پیشین ؛چون نور تند و مصرف بالای برق دست به دست هم دادند تا  ریشه لامپ های خودمان را کاملااز خانه ها بکنند و در این امر توفیقات نسبتا بالایی به دست آوردند.اما شنیده ها حاکی از آن است که رازی مرموز در جریان این تغییر نهفته است که ارباب تفکر را به اندیشه وا داشته است. باید گفت هجمه های استعمار، امروز از مرز فرهنگ به معنای متداول فراتر رفته و به موازات تغییر در شیوه ها، استعمارگران در صدد تغییر فرهنگ در همه امور ما از جمله مصرف،پوشش،ساختمان سازی و…هستند و متأسفانه می بینیم که عده ای نا خواسته بازیچه دست آنان قرار گرفته اند و این جریان بدون دخالت و تصمیم گیری  مسولین و صاحب نظران حکومت جمهوری اسلامی بوده است .ما درصددیم با طرح این شنیده ها دست یاری به سوی آگاهان و اندیشنمندان و محققان دراز کنیم تا در صورت تأیید شنیده ها جامعه را از خطر بزرگی که می رود هست ونیست ملت را به یغما ببرد برهانیم؛منتظر یاریتان هستیم.سوال این است که اصولا لامپ کم مصرف چیست؟ و چه مزیتی بر لامپ های خودمان دارد.اما بشنوید از شنیده ها:*می گویند نور لامپ کم مصرف باعث ناراحتی های عصبی می شود.*می گویند نور لامپ کم مصرف موجب سرطان چشم،پوست و خون می شود.*می گویند اگر در منزلی یک عددلا مپ کم  مصرف شکسته شود به خاطر تأثیرات مخرب گاز آن، باید دربهای ورود و خروج و پنجره ها را گل گرفت و تا ابد کسی نباید وارد ساختمان شود.*می گویند اگر یک عدد لامپ کم مصرف به صورت سالم زیر خاک دفن شود،تأثیرات مخرب زیستی  آن پس از ۱۰سال بر محیط سایه می افکند.*می گویند که لامپ های کم مصرف باید به همراه زباله های هسته ای دفن شوند.*می گویند در صورتی که اثرات لامپ کم مصرف به انسان سرایت کند تأثیرات فراوانی بر روی جسم انسان خواهد داشت و تا چندین نسل آثار سوء آن باقی خواهد ماند.خواهشمند است نقطه نظرات و دیدگاه های خود را از طریق ایمیل یا بخش ارتباط برای ما ارسال نمایید.

جنبش انگلیسی؟!

اقدام دولت انگلیس به جمع آوری لامپ های کم مصرف

در پی افشاگری درباره لامپ کم مصرف و اثرات زیانبار آن بر انسان،انگلیسی ها زودتر جنبیدند.خبر ها حاکی است در پی  افشای این اسرار، دولت انگلیس اقدام به جمع آوری لامپ های کم مصرف در سطح کلان نموده و حتی کار به تعطیلی چند کارخانه تولید لامپ کم مصرف هم کشیده شده است.این در حالی است که برخی از مسولین ناآگاه هنوز سنگ لامپ های کم مصرف را به سینه زده و با توجیهاتی از جمله این که طبق آخرین متد جهانی، استاندارد این لامپ ها مورد تأیید قرار گرفته،سعی در کم رنگ کردن واقعیت ها دارند.اما سوال اینجاست که این علمی که سرمنشا تمامی تصمیمات در عالم شده و هر گونه مخالفت با آن از مخالفت با وحی هم فراتر رفته، از کجا نشأت گرفته است؟براستی چه کسانی در پشت پرده این علم کذایی قرار دارند؟آیا آنان با اهداف خیرخواهانه و در جهت نیل به اهداف عالیه بشری، قدم در مسیر این علم نهاده اند؟ اینها تنها بخشی از سوالاتی است که شخص اندیشمند را به تفکر در حول چیستی و چرایی علوم مورد تأکید غرب وامی دارد،آن چیزی که در مجامع علمی حال حاضر دنیا تنها جواب آن، مهر سکوت است و بس؟!هم چنان که در علوم دانشگاهی ما نیز چنین قانونی حکم فرماست.درآینده سعی خواهد شد ضمن بررسی چیستی علوم مورد تأکید غرب به سرمنشأ آنها پرداخته شود وچرایی تأکید دنیای مدرنیته امروز بر این علوم و این مسأله که آیا علم باید در خدمت انسان باشد یا انسان در خدمت علم، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

قبل از اینکه دیر شود

در پی افشاگری درباره مضرات لامپ کم مصرف برای انسان،پرده ای دیگر از این اثرات زیانبار کنار رفت.بر طبق آخرین اخبار، مرغ داری ها به طور گسترده اقدام به جمع آوری لامپ های کم مصرف از سطح مرغ داری ها کردند.می گویندمرغ داران چندی بود که با پدیده ای در میان مرغ ها مواجه بودند که هیچ توجیهی نتوانستند برای آن بیابند و آن مسأله درگیری مرغ ها و زخمی کردن تاج های همدیگر بود.سرانجام پس از بررسی های بسیار و کارشناسی گسترده توسط کارشناسان مربوطه ،عامل اصلی این ناهنجاری کشف شد و آن چیزی نبود جز قرار گرفتن مرغها در معرض نور لامپ کم مصرف. این مسأله آن چنان که پیداست دورنمایی فراتر از این دارد که هر روزه زوایای مخرب مصرف لامپ کم مصرف برای نسل بشر آشکار می شود.اینجا بر کارشناسان و محققان فرض است که ضمن بررسی هرچه دقیق تر درباره خاستگاه لامپ کم مصرف و علل و عوامل شیوع این پدیده زیانبار در میان طیف وسیعی از مردم،راهکارهای مبارزه با این فرهنگ غلط را هر چه سریعتر در اختیار مردم قرار دهند تا از بلای بزرگی که رواج این پدیده شوم در میان موجودات دارد بتوان خلاصی یافت.تجربه نشان داده است که شیوع مسایلی در جامعه اسلامی که خاستگاه غربی دارند با اهداف و نیات شومی همراه بوده است.این مطلب صحیح است که بر طبق آموزه های دینی، اصل اولیه در برخورد با افراد ،حسن ظن می باشد،مگر اینکه خلاف آن ثابت شود.اما در اینجا خلطی صورت گرفته است و آن اینکه حسن ظن در مواجهه با مومنان مطرح شده است،نه دشمنانی که هدفی جز استثمار و به تباهی نسل انسان در سر نمی پرورانند.جای این سوال همچنان باقی است که آیا  می توان به شیطان که دشمن قسم خورده نسل بشر است با دید مثبت نگاه کرد و حرکات وسکنات او را حمل بر صحت نمود؟!جواب کاملا مشخص است:نه.با ادنی تأملی درخواهیم یافت که شیطان تنها محصور در شیاطین جنی نمی باشند بلکه در همین دنیا و در اطراف ما شیاطین انسی زندگی می کنند که با اغواگری سعی در به انحراف کشاندن انسانها دارند و باید گفت مصداق بارز این شیاطین استکبار جهانی یا همان غرب سیاسی دنیاست که از تمام ابزار ها و وسایل برای رسیدن به اهداف خود فروگذار نمی کنند.باید گفت که بدون تحقیق و تفحص و کارشناسی به هیچ وجه نمی توان تحفه های آنها را قبول کرد.لامپ کم مصرف تنها مصداق کوچکی از تحفه غرب است که به هدف نابودی طیف وسیعی از مومنان  ارزانی شده است.جالب اینجاست که خود غربیها مطلبی را بیان می کنند و خودشان هم بر آن صحه می گذارند و هیچ مجالی برای اظهار نظر دیگران باقی نمی گذارند.غرض از این بحث تلنگری است که از این پس با دقت نظر وکارشناسی دقیق در میان مسولان امر، راههای ورود فرهنگ منحط بیگانه در تمامی عرصه ها بسته شود و زمینه ای برای بازگشت آن یار غایب از نظر فراهم گردد.

هشدار: لامپ‌های شکسته کم مصرف، در رده زباله‌های خطرناک هستند

یک سازمان محافظت از محیط زیست در انگلیس اعلام کرد، باید درباره خطرات زیست محیطی استفاده از لامپ‌های کم مصرف ، اطلاعات بیشتری در اختیار عموم قرار داده شود تا این لامپ‌ها بطور صحیح دور انداخته شوند. اگر یکی از این لامپ‌ها بشکند اتاق را باید هوا داد و بدون استفاده از جاروبرقی باید تکه‌های شکسته لامپ را در یک کیسه کاملا بسته دور انداخت. به گزارش پایگاه اینترنتی بی.بی.سی، لامپ‌های کم مصرف حاوی مقادیر اندکی جیوه سمی هستند و در رده زباله‌های خطرناک قرار می‌گیرند این سازمان اعلام می‌کند که باید به مردم اطلاعات کافی داد تا بدانند این لامپ‌ها را برای بازیافت بی‌خطر آنها چگونه و به کجا تحویل دهند. طبق برنامه‌های دولت انگلیس قرار است تا سال ‪ ،۲۰۱۱لامپ‌های کم مصرف جایگزین لامپ‌های تنگستن شوند. دولت انگلیس به منظور کاهش انتشار دی اکسید کربن خواستار پایان فروش لامپ‌های معمولی هستند. اما این سازمان زیست محیطی اعلام می‌کند که در بسته‌های سازندگان لامپ‌های کم مصرف هشدارهای بهداشتی در مورد اقدامی که باید درصورت خرد شدن یک لامپ در خانه انجام داد، ذکر نشده است. اگر یک لامپ خرد شود اتاق را باید هوا داد و به مردم توصیه می‌شود که در گرد و خاک آن نفس نکشند. در عین حال صنعت روشنایی و سازمان محیط زیست انگلیس اعلام می‌کنند که خطر آلودگی ناشی از لامپ‌های کم‌مصرف در مقایسه با آلودگی ناشی از فعالیت ایستگاه‌های برق که نیاز برق انگلیس را تامین می‌کنند، قابل اغماض است.

خودداری از تماس با لامپ کم مصرف  (علمی)

سلامت نیوز؛ کارشناسان بهداشتی نسبت به خطرات احتمالی لامپ های کم مصرف بدون پوشش سازگار با محیط زیست برای سلامت انسان ابراز نگرانی کردند. این کارشناسان هشدار دادند برخی از این لامپ های کم مصرف می توانند باعث قرمزی پوست شوند که علت این امر متصاعد شدن نور فرابنفش از این چراغ ها است. به همین خاطر آژانس حفظ سلامت انگلیس نسبت به نزدیک شدن و تماس با این لامپ ها در کمتر از فاصله 30 سانتی متری به مدت طولانی هشدار داده است. این متخصصان در عین حال اذعان کردند هنوز هیچ مدرک علمی دال بر سرطان زا بودن این لامپ ها وجود ندارد. به گفته کارشناسان لامپ های فلورسان فشرده و بسته که سیم پیچ آنها شبیه به لامپ های قدیمی پوشیده شده، ایمن تر و بی خطرتر هستند. این محققان دریافتند در برخی از افراد پس از نزدیک شدن بیش از حد و طولانی به لامپ های فلورسان فشرده علائم حساسیت بروز می کند. با این وجود کارشناسان تاکید کردند این لامپ ها باعث بروز سرطان پوست نمی شوند و بنابراین خانواده ها نباید لامپ های کم مصرف را از خانه هایشان جمع آوری کنند.

  روشنایی لامپ کم مصرف برای پوست زیانبار است.

تابش مستقیم پرتوهای نوری لامپ های مهتابی یا فلوروسنت بعلت وجود اشعه یووی (ماوراء بنفش )برای پوست بدن مضر است وموجب افزایش چین وچروک پوست صورت و نیزایجاد کک و مک می شود . با بررسی های انجام شده مشخص شده است میزان تابش پرتوهای اشعه ماوراء بنفش از یک لامپ معمولی فلوروسنت بیش از 2800 نانومتر بوده که این مقدار از اشعه تابیده شده به پوست موجب تغییرات پاتولوژیک در سلولهای پوست می شود . اشعه یووی با تحریک سلولهای رنگدانه ساز موجب افزایش پیگمان و ایجاد بیماری ملاسما و کک ومک در صورت افراد می شود . نتایج تحقیقات دانشمندان نشان داده است کسانیکه در منازل و یا محل کار خود روزانه بیش از 8 ساعت در معرض نور لامپ های فلوروسنت قرار گرفته اند 5 برابر بیشتر از افرد دیگر دچار بیماری کاتاراکت یا اب مروارید (کدورت عدسی چشم ) می شوند. عوارض روحی و روانی نور لامپ های فلوروسنت شامل: خستگی زودرس، افسردگی، ضعف و بیحالی، از دست دادن تمرکز، کاهش راندمان یا بازده کاری وافزایش تنش های روحی هستند. امروزه این لامپ ها بخاطر کم مصرف بودن ان در بین مردم طرفداران زیادی دارد ودر سطح وسیعی از ادارات و کارخانجات و منازل از ان استفاده می شود لذا باید در باره مضرات و خطرات ناشی از این نور اطلاع رسانی کافی انجام شود . افرادی که پوست حساسی دارند بیش از سایرین از این لامپ‌ها آسیب می‌بینند چون میزان پرتو ناشی از آنها از لامپ‌های معمولی بیشتر است. بر اساس گزارش کارشناسان انجمن پوست انگلیس معتقدند لامپ‌های کم مصرف موجب تسریع ابتلا به بیماری‌های پوستی و از جمله سرطان پوست و هم‌چنین سرگیجه و میگرن درافراد مبتلا به صرع می‌شوند. بهتر است نور این لامپ ها با استفاده از محفظه های مشبک محصور شود تا پرتوهای مستقیم نور هنگام تابش شکسته و در محیط پخش شود و خانمهایی که روزانه بیش از 4 ساعت در معرض این نورها قرار می گیرند باید از کرم ضد افتاب برای محافظت پوست صورت خوداستفاده کنند. بهتر است نور لامپ های فلوروسنت را با نور زرد لامپ های معمولی ترکیب کنیم تا ضمن ایجاد روشنایی مطلوب تا حدود زیادی از خطر تابش خالص این نورها نیز کاسته شود. 
نقل ازروزنامه خراسان

 لا‌مپ های کم مصرف سبب بروز پیرچشمی زودرس می شود

یک جراح و متخصص بیماری چشم گفت: استفاده از لا‌مپ های کم مصرف سبب بروز پیرچشمی زودرس در فرد می شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی صبا به نوشته ایرنا ، دکتر شاهرخ میلا‌ن در گفت و گو با ایرنا افزود: بر اساس تحقیقات انجام شده استفاده از لا‌مپ های کم مصرف برای چشم مضر بوده و سبب تسریع در سرعت تشکیل آب مروارید و کاهش شفافیت سفیدی چشم می شود.
وی اظهار داشت: در صورتی که صنعت کاران ایرانی محفظه هایی برای لا‌مپ ها بسازند که روکشی از جنس مقاوم به اشعه ماورای بنفش داشته باشد، تاثیر گذاری منفی این لا‌مپ ها برروی چشم به حداقل ممکن کاهش خواهد یافت.این متخصص گفت: مصرف تمامی میوه جات نارنجی رنگ نیز، برای جلوگیری از بروز این نوع عارضه های چشمی به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان ها و "پروکاروتن" موثر می باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.