طرز تهیه کشک و بادمجان رژیمى

طرز تهیه کشک و بادمجان رژیمى

کشک و بادمجان رژیمى,طرز پخت  کشک و بادمجان رژیمى

 

آماده سازی :45 دقیقه
پخت :30 دقیقه

 

 

 مواد لازم جهت تهیه کشک و بادمجان رژیمى

 

بادمجان متوسط   4   عدد
پیاز 1     عدد     
سیر   6     عدد

 
طرز تهیه کشک و بادمجان رژیمى:
دو عدد از بادمجان ها را به هر طریق که مایلید کبابى کنید ( منقل / فر )


و بعد از اینک خنک شد پوست آن را جدا کنید و به قطعات کوچک خرد کنید ، داخل ماهیتابه کمى پیاز را تفت دهید به آن سیر ریز خرد شده و یا له شده را اضافه کنید و کمى زرد چوبه و نمک بریزید ، بادمجانهاى کبابى را هم اضافه کنید ، حالا دو عدد بادمجانى که باقى مانده را هم پوست بگیرید و به برشهاى کوچک تقسیم کنید و به بقیه مواد اضافه کنید درب ظرف را گذاشته و با حرارت خیلى ملایم اجازه دهید بادمجانها کاملاً پخته و نرم شوند ... به طورى که آبى نداشته باشند " چون درب ظرف بسته است غذا خودش آب میاندازد" زمانى که مطمئن شدید بادمجانها کاملاً پخته ، داخل ظرف سرو کشیده و روى آن را با نعناع داغ ، سیر داغ ، پیاز داغ ، گردو و زعفران و کشک تزئین کنید ... نوش جان فلور

نکته در تهیه کشک و بادمجان رژیمى:
اگر فقط دو عدد از بادمجان ها را کبابى کردیم فقط به خاطر عطر و بوییست که به غذا میدهد . چون زمانى که کبابى میشوند گوشت شان هم کمى کمتر میشود ... وترجیح میدهم بادمجان هاى دیگر کامل و گوشتى استفاده شوند .


من در تفت دادن یک عدد پیاز هم فقط از یک قاشق غذا خورى روغن استفاده کردم .


در صورت تمایل میتوانید 1/2پیمانه کشک را در آخر پخت اضافه کنید خوب هم بزنید بعد از چند دقیقه از روى حرارت برداشته و روى آن را تزئین نمائید .
نوووش جان

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.