آرد | سه قاشق غذاخوری |
کره | ۱۰ گرم |
آبلیمو | یک قاشق غذاخوری |
شیر | ۲۵۰ گرم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
ابتدا
کره را داغ کنید و از روی شعله بردارید،پس از این که کمی خنک شد،
آرد و شیر را به آناضافه کرده و خوب هم بزنید، سپس دوباره
رویشعله قرار دهید تا سرخ شود و آنگاه نمک و فلفل را هم به آن
اضافه کنید.
از طرف دیگر در نیم لیتر آب جوش، آبلیمو بریزید و در حالی که میجوشد، مخلوط آماده شده را در آن بریزید و خوب هم بزنید.
سس شما پس از چند دقیقه آماده است.
البته در صورت تمایل میتوانید چاشنیهای سالاد را که به صورت آماده میفروشند به آن اضافه کنید.
توصیه :
برای
پیشگری از ابتلا به اضافه وزن و چاقی که خود زمینه ساز بیماریهای
زیادی است، سعیکنید مصرف چربیها و روغن را محدود کنید.
چربیهای گوشت را قبل از پخت
کاملا بگیرید، همچنین پوست مرغ و چربیهای زیر پوستمرغ هم مانند
چربیهای گوشت قرمز از نوعاشباع شده هستند، و بهتر است آنها را قبل
از پخت،از گوشت جدا کنید و دور بریزید یا اگر غذایی راسرخ کردهاید،
چربی اضافی آن را بگیرید.
بهتر است روغن را تا حد امکان فقط
یکبار تحت حرارت و مورد استفاده قرار دهید، بنابراین هر بار برای
سرخ کردن، تنها به میزان لازم از روغن استفاده کنید
منبع : jamejamonline.ir