کدو سبز متوسط | ۴ عدد |
نمک و فلفل | کمی |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز متوسط خرد شده | یک عدد |
سیر خرد شده | یک عدد |
خرده نان خشک | یک سوم پیمانه |
پنیر مازارلای رنده شده | حدود ۲ پیمانه |
طرز تهیه :
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
ظرف مناسب کمی گود را کمی چرب کنید.
انتهای
کدوی شسته شده را ببرید و طولی برش بزنید داخل آن را با قاشق کمی خالی
کنید. داخل کدوی خالی شده کمی نمک و فلفل بریزید و در ظرفی که از قبل آماده
کرده اید قرار دهید.
کره را در ماهیتابه گرم کنید، پیاز و
سیر را کمی تفت دهید سپس خرده های کدو را که خارج کرده بودید، با پیاز تفت
دهید تا کمی طلایی رنگ شود. نمک و فلفل را اضافه کنید. در این زمان خرده
نان را نیز اضافه کنید و هم بزنید و پخت را به مدت یک دقیقه ادامه دهید.
سپس از روی حرارت بردارید.
مواد تفت خورده را بین کدوها تقسیم کنید کمی پنیر روی هر یک بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر کمی طلایی شود.
منبع : khorasannews.com