گشنیز دوای درد بی خوابی


 

دم کرده تخم گشنیز ضدزکام است.
 
خواص گشنیز

1.        طبع گشنیز سرد و خشک است.
2.        آب گشنیز خواب‎آور است.
3.        جویدن گشنیز باعث درمان جوش‎های دهان و تسکین درد آن می‎گردد و لثه را تقویت می‎کند.
4.        خوردن گشنیز مانع ترش شدن غذا در معده می‎شود.

 گشنیز دوای درد بی خوابی
5.        ضماد آن برای ورم‎های گرم و بادسرخ مفید است.
6.        به طور کلی  جوشانده گشنیز برای انواع سردردها مفید است.
7.        خوردن گشنیز صفرا را تسکین می‎دهد.
8.        دم کرده تخم گشنیز ضدزکام است.
9.        دم کرده تخم گشنیز مفرح و مقوی دماغ و قلب است.
10.     تخم گشنیز رفع کننده خفقان و وسواس است.
11.     آش گشنیز برای کهیر مناسب است.
12.     مقدار خوراک تخم گشنیز 2 تا 6 گرم در 100 سی‎سی آب است.
13.     زیادخوردن گشنیز فراموشی و اختلال حواس ایجاد می‎کند.
14.     خوردن زیاد گشنیز باعث ضعف نیروی جنسی و تقلیل و کم‎شدن اسپرم می‎شود.

15.     کسانی که تنگی نفس دارند گشنیز برای آن‎ها خوب نیست.
16.     تخم گشنیز قاعده‎آور است به صورت دم کرده میل شود.
17.     گشنیز مقوی مغز است.
18.     سعی کنید شب‎ها زیاد گشنیز نخورید چون باعث می‎شود خواب‎های پریشان ببینید.
19.     خوردن زیاد گشنیز باعث لکنت زبان می‎شود.
20.     تخم گشنیز محرک اشتها و محلل غذا است به صورت دم کرده میل شود.
21.     تخم گشنیز ضدکرم و از رشد آن در معده جلوگیری می‎کند.
22.     برای شب کوری آب گشنیز را با گلاب مخلوط کرده به چشم بمالید.
23.     برای خارش پوست آب گشنیز را با عرق کاسنی مخلوط کرده به پوست بمالید.
24.     کسانی که دچار افسردگی شده‎اند و در گوشه‎ای نشسته و به غصه فرو می‎روند از دم کرده گشنیز استفاده کنند.
25.     برای شب ادراری کمی گشنیز همراه شکر میل شود.
26.     برای اوره خون یک قاشق چای‎خوری تخم گشنیز با یک سوم استکان آبغوره خیسانده سپس مخلوط با آب میل شود.
27.     برای سوءهاضمه و نفخ از دم کرده تخم گشنیز استفاده شود.
28.     برای سینوزیت 5 گرم تخم گشنیز در 300 سی‎سی آب جوشانده صاف نموده استنشاق نمایید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.