طرز تهیه آش مخصوص سرماخوردگی، عفونت های تنفسی و هر نوع آنفولانزا


 

مقداری مساوی از هویج، پیاز، کدوی حلوایی بدون پوست،



شلغم، به و سیب درختی و مقدار کمی برنج و سبزی آش آماده کرده و به همراه آب

 

مقداری مساوی از هویج، پیاز، کدوی حلوایی بدون پوست،



شلغم، به و سیب درختی و مقدار کمی برنج و سبزی آش آماده کرده و به همراه آب



در حرارت ملایم شروع به طبخ نمایید.پس از مدتی مقداری



گیاه خشک پرسیاوشان، زوفا و بنفشه به آش فوق افزوده و صبر کنید



تا جا بیفتد و قبل از مصرف، مقدار کمی نمک و آبلیمو به آن اضافه نمایید.



این غذا بسیار پر انرژی و زود هضم بوده و برای بیماری های



تب دار عفونی بسیار مفید است و نرم کننده مخاط سیستم تنفسی



و دفع کننده جالب است بدانید



در بسیاری از مواقع، با یکی دو وعده مصرف این آش در هنگام سرماخوردگی،


 کل علایم آن فروکش می کند.


تذکر :
-    بجای پیاز می توانید از پیازچه به همراه


چند حبه سیر نیز استفاده نمایید.


-    در مواقعی که تب وجود ندارد می توان یک عدد ماهیچه گوسفند


 نیز به آش اضافه کرد.


-    گیاه های خشک پرسیاوشان، زوفا و بنفشه را از عطاری ها می توانید تهیه نمایید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.