خصوصیات نان کامل گندم ( محصول چند صد ساله خراسان ) 1- در این نان از گندم اصلاح نژاد شده و ژنتیکی استفاده نشده است 2- هیچ نوع مواد افزودنی شیمیایی و غیره در آرد اضافه نشده است ( در آرد های صنعتی قالبا موادی از قبیل : بنزویل پراکسید جهت سفید شدن آرد ویتامن c شیمیایی / امولسیفایرها اسید سوربیک و غیره افزوده میشود )
خصوصیات نان کامل گندم ( محصول چند صد ساله خراسان )
3- در فرایند تهیه خمیر از مخمر شیمیایی استفاده نشده است و از خمیر مایه کاملا طبیعی و سنتی استفاده
شده است : به خمیر فرصت کافی برای تخمیر داده شده و تمام فرایند تهیه خمیر با دقت و وسواس توسط
دست صورت گرفته است
4- از تنور گلی و سنتی استفاده شده است
5- هضم این نان بسیار کامل و خوب انجام میگیرد و سبوس موجود در نان تمام مواد مغذی مورد نیاز را به بدن
میرساند و موجب پاکسازی مسیر هضم میشود
6-چنانچه با این نان مایعات میل شود در معده تخمیر نخواهد شد و خوردن این نان باعث بر طرف شدن علایم
نفخ و ترش کردن ( ریفلاکس معده ) میگردد
7-خوردن این نان برای بیماران دیابتی و افراد مبتلا به راست روده داروی شفابخش است
8-در حقیقت با خوردن این نان از رفتن به دکتر و خرید داروهای شیمیایی معاف میشوید پس قیمتی که برای آن
میپردازید قیمت سلامتی شما و فرزندان شماست