خصوصیات نان کامل گندم


 

خصوصیات نان کامل گندم ( محصول چند صد ساله خراسان )


1- در این نان از گندم اصلاح نژاد شده و ژنتیکی استفاده نشده است

2- هیچ نوع مواد افزودنی شیمیایی و غیره در آرد اضافه نشده است ( در آرد های صنعتی قالبا موادی از قبیل :

بنزویل پراکسید جهت سفید شدن آرد  ویتامن c شیمیایی / امولسیفایرها  اسید سوربیک و غیره افزوده

میشود )

 

خصوصیات نان کامل گندم ( محصول چند صد ساله خراسان )

3- در فرایند تهیه خمیر از مخمر شیمیایی استفاده نشده است و از خمیر مایه کاملا طبیعی و سنتی استفاده 

شده است : به خمیر فرصت کافی برای تخمیر داده شده و تمام فرایند تهیه خمیر با دقت و وسواس توسط

دست صورت گرفته است

4- از تنور گلی و سنتی استفاده شده است

5- هضم این نان بسیار کامل و خوب انجام میگیرد و سبوس موجود در نان تمام مواد مغذی مورد نیاز را به بدن

میرساند و موجب پاکسازی مسیر هضم میشود

6-چنانچه با این نان مایعات میل شود در معده تخمیر نخواهد شد و خوردن این نان باعث بر طرف شدن علایم

نفخ و ترش کردن ( ریفلاکس معده ) میگردد

7-خوردن این نان برای بیماران دیابتی و افراد مبتلا به راست روده داروی شفابخش است

8-در حقیقت با خوردن این نان از رفتن به دکتر و خرید داروهای شیمیایی معاف میشوید پس قیمتی که برای آن

میپردازید قیمت سلامتی شما و فرزندان شماست

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.