روغن کانولا (کلزا،نوع خاصی شلغم روغنی که میزان مواد سمی آن را به حداقل رسانده اند)


  

روغن کانولا (کلزا،نوع خاصی شلغم روغنی که میزان مواد سمی آن را به حداقل رسانده اند)

 

 

 

کانولا، گیاهی از خانواده چلیپاییانBrassiea  است که ابتدا در ایران کشت می شده و ۷۰۰ سال پیش برای تولید روغن چراغ به لهستان برده شده است. پس از آن سال ۱۸۴۵ به فرانسه رفته و کلزا نام گرفته است. کلزا، گیاهی روغنی است که مقدار ماده مضر گلوکزینولیت در کنجاله و اسید اروسیک در روغن آن بالا است و مصرف خوراکی ندارد و فقط برای جلا دادن وسایل چوبی همراه روغن برزک استفاده می شود. اگر چه در قرن سیزدهم این محصول در اروپا به عمل می آمد ولی استفاده از آن تا زمان توسعه نیروی بخار عملی نشد و در آن زمان بود که ثابت شد ترکیب روغن کلزا، آب و بخار بهتر از هر وسیله لغزان کننده دیگری سطح فلزات را می شوید.در حقیقت احتیاج به فرآورده های دانه های کلزا از کمبود بحرانی روغن کلزا پس از محاصره منابع روغنی کلزای اروپا و آسیا در جنگ جهانی دوم از اوایل سال های ۱۹۴۰ شروع شد. در آن زمان این روغن به طور مبرم به عنوان وسیله ای چرب کننده برای تعداد فزاینده  موتورهای بخار در کشتی  های نیروی دریایی و ترابری استفاده می شد.سال ۱۹۴۵ این گیاه به کانادا رفت و روی آن اطلاعات ژنتیکی صورت گرفت که آن را به روغن خوراکی با درصد اسید اروسیک پایین حدود یک درصد تبدیل کردند.

 

روغن کانولا (کانادا + اویل): روغنی است که از گیاه منداب (کلزا) تهیه می شود. روغنی است صنعتی که توصیه می شود که حتی حیوانات هم از این گیاه تغذیه نکنند زیرا باعث وحشی شدن حیوان می شود. این که گفته می شود کسانی که جراحی قلب انجام دادند از روغن کانولا استفاده کنند کاملاً اشتباه است و حاصل اندیشه های صهیونیستی است.

 

مضرات کلزا:

قابلیت فاسدشدن آن نسبت به سایرروغنهابیشتراست

.

وقتی دردمای بالابه آن گرما داده شود،دود ناشی ازآن باعث ابتلابه سرطان ریه میشود

.

تحقیقات وآزمایشات نشان میدهد که وقتی این روغن رادردمای بالا گرما دهیم،سم ایجاد میشود

.

سبب تولید رادیکال‌های آزادی می شود که برای بدن مضر است.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.