درمان پر شدن کیسه صفرا با زرشک


 

طبع آن سرد و خشک است.
 
خواص زرشک

1.     طبع آن سرد و خشک است.
2.     برای درمان پر شدن کیسه صفرا، آب آلبالو و آب زرشک را مخلوط کرده به مدت هفت روز، روزی 3 بار هر بار سه قاشق غذاخوری مخلوط کنید.
3.     خانم‌‌های حامله سعی کنند زرشک خیلی کم بخورند.
4.     دم کرده ریشه زرشک ضدتب می‌باشد. (5 گرم در 200 سی‌سی آب)

 درمان پر شدن کیسه صفرا با زرشک


5.     کسانی که یبوست دارند می‌توانند از دم کرده ریشه زرشک استفاده کنند. (5 گرم در 200 سی‌سی آب)
6.     برگ‌های زرشک سرشار از ویتامین C می‌باشد و رقیق کننده خون است.
7.     برای رفع حرارت معده و جگر می‌توان از آب زرشک استفاده کرد.
8.     برای تقویت هاضمه از دم کرده زرشک همراه با کمی زعفران میل کنید.
9.     کسانی که زیاد زرشک بخورند دچار نفخ می‌شوند.
10. برای درمان ورم و زخم معده و روده و اثنی عشر 50 گرم زرشک را در یک لیتر آب خیس کرده سپس حرارت دهید صاف نموده روزی یک استکان میل شود.
11. برای درمان اسهالهای خونی یا زخم روده می‌‌توان از روش بالا استفاده کرد.
12. کسانی که نارسائی کبد، کلیه و سوء هاضمه دارند می‌توانند از شربت زرشک استفاده کنند.
13. برای درمان خونریزی‌هایی که در فاصله قاعدگی رخ می‌دهد می‌توان از جوشاندة برگ زرشک استفاده کرد (5 گرم در 200 سی‌سی آب).
14. برای محکم شدن دندان برگ زرشک را بجوید.
15. طرز تهیه شربت زرشک : آب زرشک 500 سی‌سی + آب سیب 500 سی‌سی + آبلیمو 250 سی‌سی + شکر 500 گرم . این مخلوط را آهسته حرارت دهید تا به قوام آید.
16. برای صاف شدن خون از شربت زرشک استفاده کنید.
17. برای درمان جوشهای آکنه هر 6 ساعت دو قاشق از شربت زرشک استفاده شود.
18. زرشک از سرطان روده جلوگیری می‌کند.
19. برای درمان تنگی نفس از شربت زرشک استفاده شود.
20. کسانی که غصه می‌خورند شربت زرشک بخورند.
21. پوست ریشه درختچه زرشک از لحاظ طبع گرم و خشک است.
22. کسانی که سرفه می‌کنند زرشک برای آنها مناسب نیست. اگر خواستند میل کنند همراه عسل استفاده شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.