طرز تهیه آبگوشت ها


 

آبگوشت غوره

مواد لازم:نخود 90 گرم لوبیا 90 گرم ادویه 1 قاشق مربا خوری زرد چوبه 1 قاشق مرباخوری غوره 200 گرم پیاز 1 عدد سیب زمینی 375 گرم رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری نمک به مقدار لازم 

طرز تهیه:نخود و لوبیا و یک پیاز را در دیگ با آبجوش  بپزید همین که به اندازه کافی پخته شد، مقداری زردچوبه و نمک در آبگوشت ریخته، سیب زمینی ها را پوست کنده در آن بریزید. برای خوش طعم کردن آبگوشت 200 گرم غوره در آبگوشت بریزیدبعد از 20 دقیقه به سر میز ببرید

Image result for ‫ابگوشت‬‎

 

طرز تهیه آبگوشت ها

آبگوشت گندم

مواد لازم:لوبیا سفید 100 گرم  نخود 100 گرمگندم 3 قاشق سوپ خوری لیمو عمانی 5 عددروغن 4 قاشق سوپخوری پیاز 3 عدد زردچوبه 1 قاشق مرباخوریرب گوجه فرنگی به مقدار کافی فلفل و نمک به میزان لازم

طرزتهیه:مقدار 200 گرم لوبیا سفید و نخود را تمیز می کنیم و می شوئیم، سپس یک تا دو قاشق سوپخوری گندم پوست گرفته به آنها اضافه می کنیم، بعد زردچوبه را اضافه می نمائیم و به هم می زنیم، بعد 5 تا 6 لیوان آب سرد داخل آبگوشت می ریزیم و می گذاریم جوش بیاید، بعد در ظرف را محکم می بندیم و حرارت را ملایم می کنیم، کمی که آبگوشت جوشید و نیم پز شد لیمو عمانی را تکه تکه می کنیم و هسته آن را می گیریم و داخل آبگوشت می ریزیم و می گذاریم تا کاملاً بپزد، در اواخر طبخ پنج تا شش عدد سیب زمینی اسلامبولی یا پشندی را پوست می کنیم و با کمی نمک فلفل داخل آبگوشت می ریزیم و می گذاریم سیب زمینی بپزد.

  آبگوشت نعناع جعفری

مواد لازم:نعناع 400 گرم جعفری ساطوری شده 400 گرمشنبلیله 100 گرم لپه 150 گرم گوجه سبز 5 عدد روغن 4 قاشق سوپخوری پیاز 1 عدد زردچوبه 1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی به مقدار لازم فلفل و نمک به مقدار کافی 

 طرز تهیه:لپه و پیاز خرد کرده را در 5 تا 6 لیوان آب می ریزیم، بعد هسته های گوجه سبزها را بیرون می آوریم و داخل آن می کنیم سپس نعناع و جعفری را تمیز و خرد می کنیم و بخارپز می نمائیم و داخل آبگوشت می ریزیم و می گذاریم تا کاملاً بپزد در اواخر طبخ 5 تا 6 عدد سیب زمینی پوست گرفته با کمی نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه می کنیم

آبگوشت هویج

مواد لازم:نخود 120 گرملپه 120 گرمهویج 120 گرمسرکه، شیره، سیر، نعناع، برنج، ادویه و نمک به مقدار کافی طرز تهیه:لپه را به پزید هنگامی که نیم پز شد هویج را پوست کنده، حلقه حلقه بریده به رویش بریزید. سپس سرکه شیره و نمک و ادویه و کمی برنج رویش ریخته در صورت تمایل، نعناع  هم بدان بیفزائید

آب گوشت گیاه خواران

مواد لازم:گندم 4/1 پیمانه نخود، لوبیا سفید و چیتی 1 پیمانهپیاز متوسط 2 عددگوجه فرنگی 4 عددسیب زمینی متوسط 4 عددسویا 2/1 پیمانه رب یک قاشق غذاخورینمک و فلفل قرمز 2 قاشق چای خوری لیمو عمانی 4 عددکره 100 گرمآب 8 پیمانه زردچوبه و دارچین 1 قاشق چای خوری روغن 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:ابتدا تمام حبوبات و گندم را از قبل خیس می کنیم که نفخ آنها گرفته شود. سپس به مدت 2 الی 3 ساعت می پزیم تا کاملاً پخته شوند. سویا را با کره خوب تفت می دهیم و به ترتیب زردچوبه، فلفل قرمز، نمک، دارچین، کمی زعفران آب شده (به دلخواده)، رب گوجه فرنگی و دو عدد پیاز که از قبل بخارپز کرده ایم را اضافه می کنیم ، در مرحله بعد چهار عدد سیب زمینی پوست کنده و چهار عدد گوجه فرنگی پوره شد را به همراه هشت پیمانه آب و لیمو عمانی نصف شده می گذاریم با حرارت ملایم خوب بپزد و جا بیفتد و تمام مواد جذب یکدیگر شوند. موقع سرو کردن، آب آن را از توری رد کرده و بقیه محتویات را جدا نموده، می کوبیم و در ظرف مورد نظر می کشیم.  

آبگوشت با آب انار

مواد لازم:پیاز متوسط 2 عددنخود و لوبیا سفید 1 فنجان فلفل سبز ریز چند عددسیب زمینی استانبولی 250 گرمآب انار 1 لیوان رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری نمک و فلفل و زردچوبه به میزان کافی

طرز تهیه:پیاز خرد شده رابخارپز کنید. نخود و لوبیا را از قبل خیس کنید. بعد از خیس خوردن، آنها را با زردچوبه و 2 لیوان آب داغ روی شعله ملایم بپزیدرب گوجه فرنگی را کمی تفت دهید. سپس آب انار، سیب زمینی، نمک و فلفل را اضافه کنید. پس از آماده شدن غذا، آن را سرو نمایید.

 آبگوشت بادمجان

مواد لازم:سویا 2/1 پیمانه بادمجان 3 عددروغن 150 گرمپیاز 250 گرمرب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوریسیب زمینی استامبولی 6 عددزردچوبه 1 قاشق مرباخوریفلفل و نمک به مقدار لازم 

طرز تهیه:سویا را با یک پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم و کوفته ریزه درست می نمائیم و 3 تا 4 لیوان آب در آن می ریزیم سیب زمینی ها را اضافه می کنیم و بعد از چند جوش بادمجان ها و غوره و رب گوجه و کمی نمک و فلفل و ادویه به آن اضافه می نمائیم

آبگوشت به

مواد لازم:به 500 گرمآلو قیسی 250 گرم لیمو عمانی 5 عددروغن 4 قاشق سوپخوری پیاز 3 عددزردچوبه 1 قاشق مرباخوریرب گوجه فرنگی به مقدار لازمفلفل و نمک به میزان لازم طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده وبخارپز می کنیم ، بعد لپه را تمیز می کنیم و می شوئیم و با پیاز تفت
 
می دهیم ، بعد زردچوبه را اضافه می نمائیم و به هم می زنیم، بعد 5 تا 6 لیوان آب سرد

داخل آبگوشت می ریزیم و می گذاریم جوش بیاید، بعد در ظرف را محکم می بندیم و

حرارت را ملایم می کنیم، کمی که آبگوشت جوشید و نیم پز شد لیمو عمانی را تکه تکه

می کنیم و هسته آن را می گیریم و داخل آبگوشت می ریزیم و می گذاریم، در اواخر طبخ

 پنج تا شش عدد سیب زمینی اسلامبولی یا پشندی را پوست می کنیم و یا کمی نمک،

فلفل و نیم کیلو به پوست کنده و خرد شده اضافه می کنیم. در صورت تمایل می توانید

2540 گرم آلو قیسی نیز اضافه کنید تا طعم آن ترش و شیرین شود و بعد بگذارید همگی

 بپزند
Image result for ‫ابگوشت‬‎

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.